EUROLYGA 2023

Boksininkas E.Petrauskas nepasiklydo – jis kovos bušido ringe

Jau lapkričio 14-ąją pirmą kartą „Bushido Hero's Series“ turnyro istorijoje žiūrovai galės išvysti ir olimpinės sporto šakos – bokso dvikovą. Sostinės „Siemens“ arenoje savo meistriškumą rodys tituluočiausias pastarojo meto Lietuvos boksininkas 2012 merų Londono olimpinių žaidynių ir šių metų Europos čempionato prizininkas Evaldas Petrauskas.

Evaldas Petrauskas ir Jevgenijus Šuklinas
Evaldas Petrauskas ir Jevgenijus Šuklinas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2015, 1:59 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 4:54 PM

„Labai džiaugiuosi suteikta galimybe kovoti savo žiūrovų akivaizdoje. Šiais metais buvo labai įtemptas sezonas – vyko pasaulio ir Europos čempionatai, daug kovų profesionalų lygoje, todėl Lietuvoje per visus metus dalyvavau tik vieneriose varžybose – Lietuvos čempionate balandžio mėnesį“, – teigė dėl kelialapio į kitų metų Rio de Žaneiro olimpiadą kovojantis E. Petrauskas.

Bokso dvikova vyks pagal Tarptautinės bokso asociacijos AIBA taisykles svorio kategorijoje iki 64 kilogramų.

„Daugelis kovinių sporto šakų atstovų sportininkų kelią pradeda būtent bokso ringe. Todėl norime kuo labiau populiarinti boksą – parodyti koks boksas įdomus, azartiškas ir nenuspėjamas sportas. Žiūrovų itin mėgstamas „Hero‘s“ turnyras tam yra puiki proga. Tikimės, kad kuo daugiau žmonių pamėgs boksą ir ši olimpinė sporto šaka grįš į populiarumo aukštumas, kaip buvo legendinių Algirdo Šociko ir Dano Pozniako laikais.

Tada bokso dvikovos vykdavo stadionuose, o Kauno sporto halė nesutalpindavo visų norinčių“, – sakė kovos Vilniuje nekantriai laukiantis E. Petrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.