EUROLYGA 2023

F. Mayweatheris vėl kausis, jeigu G. Golovkinas įvykdys nurodymą

Kova, kurios nori visas bokso pasaulis įvyks tik įvykdžius vieną salygą, pareiškė karjerą baigęs Floydas Mayweatheris, kuris bokso ringe nepatyrė nei vieno pralaimėjimo. Jam iššūkį norintis mesti ir taip pat dar nesuklupęs kazachstanietis Genadijus Golovkinas pirma turi susikauti su kitu boksininku, pareiškė 39-erių F.Mayweatheris.

F.Mayweathersi gali grįžti į ringą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
F.Mayweathersi gali grįžti į ringą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2016, 10:41 AM, atnaujinta May 31, 2017, 11:26 AM

Amerikietis nori, kad Kazachstano sensacija visų pirma ringe jėgas išmėgintų su Andre Wardu. Jeigu įveiks šį boksininką, F.Mayweatheris pasirengęs grįžti į ringą.

„Kai tu kalbi apie mane ir nori kautis prieš mane, turi pirma į kovą iškviesti A.Wardą. Įveikti jį, o tada jau aš susikausiu su tavimi“, – pareiškė F.Mayweatheris.

G.Golovkinas, kaip ir F.Mayweatheris, dar nežino, kas yra pralaimėjimas – 33-ejų boksininkas per savo karjerą yra laimėjęs visas 34 kovas, o 31 jų – nokautais. Tai yra geriausias rezultatas vidutinio svorio kategorijoje per visą istoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.