EUROLYGA 2023

Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Maskvoje salono direktorius sudaužė MMA kovotojo „Lamborghini“

youtube
youtube
„Lamborghini Murcielago“
„Lamborghini Murcielago“
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 29, 2016, 3:00 PM, atnaujinta May 31, 2017, 7:18 AM

Vienas žmogus žuvo, o kitas – sunkiai sužeistas. Tokia liūdna statistika po eismo įvykio Maskvoje, kur „Lamborghini Murcielago“ automobilį nesuvaldęs serviso direktorius rėžėsi į stulpą. Daugiau kaip 16 mln. rublių (210 tūkst. eurų) kainuojanti mašina priklauso mišrių kovų žvaigždei ingušui Adamui Jandijevui. MMA kovotojas buvo palikęs mašiną, kad šią parengtų metinei techninei apžiūrai, o ją vairavo vienas iš serviso direktorių.

Avarija įvyko Maskvos Varšavskoje prospekte. Teigiama, kad MMA kovotojui „Lamborghini“ padovanojo tėvas už puikius rezultatus sportinėse arenose.

Į avarijos vietą A.Jandijevas atvyko po poros valandų, kai įvyko tragedija.

„Pradžioje visi man skambino ir klausė, ar esu gyvas. Kalbėjau, kad viskas gerai. Bet tuomet susimąsčiau – o gal mano brolis paėmė mašiną pasivažinėti? Drebančiomis rankomis paskambinau, jis pasakė, kad mašinos neėmė. Tada supratau, kad žuvo kažkas iš serviso darbuotojų“, – pasakojo mišrių kovų atstovas.

„Ar aš tą mašiną remontuosiu? Tai dabar visiškai neturi reikšmės. Juk žuvo žmogus, jaunas žmogus“, – kalbėjo A.Jandijevas.

Iš viso pagaminta tik 4099 „Lamborghini Murcielago“.

28-erių A.Jandijevas kovojo Rusijos dziudo rinktinėje, tačiau 2005 metais perėjo į MMA kovas. Jis yra pasaulio dziudo taurės savininkas, Europos čempionas ir daugelio mišrių kovų turnyrų laimėtojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.