EUROLYGA 2023

Lietuvos rankinio klubai sužinojo varžovus Europos turnyruose

Antradienį Europos rankinio federacijos (EHF) būstinėje Vienoje ištraukti Europos turnyrų burtai. Per juos varžovus sužinojo abu europiniuose turnyruose žaisiantys Lietuvos klubai: šalies moterų čempionas Kauno „ACME-Žalgiris“ ir vyrų vicečempionas Klaipėdos „Dragūnas“.

Klaipėdos „Dragūnas“<br>P.Mantauto nuotr.
Klaipėdos „Dragūnas“<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2016, 2:58 PM, atnaujinta May 18, 2017, 10:38 AM

EHF taurės turnyre dalyvausiantis „Žalgiris“ pirmajame atrankos rate susitiks su Turkijos vicečempione Antalijos „Muratpasa“. Pirmosios rungtynės Kaune turėtų vykti rugsėjo 10 arba 11 d., atsakomosios Antalijoje – po savaitės.

Antalijos ekipa pastaraisiais metais ne tik nuolat varžosi Europos turnyruose, bet ir pasiekia neblogų rezultatų. 2011 ir 2012 metais „Muratpasa“ pateko į Iššūkio taurės finalą, o 2015 metais pasiekė EHF taurės pusfinalį. Praėjusį sezoną Antalijos rankininkėms sekėsi prasčiau ir jos iš EHF turnyro iškrito aštuntfinalyje, kuriame nusileido „Leipzig“ klubui.

Dėl Iššūkio taurės kovosiantis „Dragūnas“ pirmajame etape susigrums su Sankt Galeno „St.Otmar“. Pirmosios rungtynės Klaipėdoje vyks lapkričio 19 arba 20 d., atsakomosios Sankt Galene – lapkričio 26 arba 27 d.

„St.Otmar“ praėjusį sezoną Šveicarijos lygoje užėmė ketvirtąją vietą. Sankt Galeno rankininkai pernai taip pat startavo EHF taurės turnyre, iš kurio iškrito trečiajame atrankos rate pralaimėję „Aalborg“ klubui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.