EUROLYGA 2023

Rankinio Čempionų lygoje taškų iškovojo visos lietuvių komandos

Vyrų rankinio Čempionų lygos septintajame ture visos trys komandos, kurioms atstovauja lietuviai, žaidė išvykose. Tačiau šeštadienį priešiška aplinka nesutrukdė visoms trims Lietuvos rankininkų komandoms iškovoti taškų.

Tęsėsi Rankinio Čempionų lygos varžybos.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Tęsėsi Rankinio Čempionų lygos varžybos.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rolandas V. Eidvilas

Nov 19, 2016, 9:26 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 12:42 PM

Zaporižės „Motor“ su Aidenu Malašinsku po dramatiškos kovos palaužė „Nantes“ komandą 34:32 (16:19), „Montpellier“ su Jonu Truchanovičiumi įtikinamai nugalėjo Prešovo „Tatran“ klubą 28:24 (14:9), o Celės „Pivovarna Laško“ su Povilu Babarsku sužaidė lygiosiomis su Bresto „Miaškov“ ekipa 29:29 (15:14).

A.Malašinskas įmetė 4 įvarčius, J.Truchanovičius – 3, P.Babarskas įvarčių nepelnė.

Slovėnijos čempionei „Pivovarna Laško“ irgi nedaug trūko iki pergalės. Celės rankininkai rengė paskutinę ataką ir netgi įmetė kamuolį į vartus, bet pasitarę teisėjai nusprendė, kad metimas buvo atliktas po sirenos ir įvarčio neįskaitė.

Vis dėlto ir lygiosios padėjo „Pivovarna Laško“ pakilti į šeštąją vietą B grupėje. Celės ekipa per 7 rungtynes surinko 4 taškus.

Monpeljė klubas C grupėje aplenkė iki tol pirmavusią, bet šeštadienį pralaimėjusią Logronjo „La Rioja“ komandą ir pakilo į pirmąją vietą. „Montpellier“ sąskaitoje yra 10 taškų, „La Rioja“ – 9. Zaporižės komanda iškovojo 9 taškus ir D grupėje dalijasi antrąją vietą su Stambulo „Besiktas“ klubu. Grupės lyderis yra 11 taškų turintis „Nantes“. Beje, Nanto komanda patyrė pirmąjį pralaimėjimą ir Čempionų lygoje nebeliko nepralaimėjusių ekipų.

Vyrų rankinio Čempionų lygoje rungtyniauja 28 komandos, suskirstytos į dvi pakopas.

Stipresnioios pakopos A ir B grupėse kovoja po aštuonias komandas, o į atkrintamąsias varžybas pateks po šešias. Silpnesniosios pakopos C ir D grupėse žaidžia po šešias ekipas, o į kitą etapą pateks tik po dvi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.