EUROLYGA 2023

Slėpta tragedija: garsus tėvas kraupiai nužudė dukrą imtynių čempionę

„Žuvo per autokatastrofą“, – tokia buvo pirminė versija, kurią įvardijo egiptietis Cabury Magdy apie savo mirusią dukrą Reem. Pagal islamą tą pačią dieną palaidojus 16-metę merginą pasklido gandas, kad Egipto ir Afrikos imtynių čempionę bei šių metų pasaulio merginų imtynių čempionato Gruzijoje trečiosios vietos laimėtoją Reem Magdy nužudė jos tėvas.

Reem su tėvu, jo broliu ir mama.
Reem su tėvu, jo broliu ir mama.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2016, 10:27 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 6:02 AM

Egiptietis C.Magdy nuo praėjusio sekmadienio yra uždarytas į Ismailijos miesto belangę, kol galiausiai paaiškės visa tiesa apie mirusią talentingą Egipto sportininkę. O ji aiškėja ir nužudymo detalės yra kraupios, praneša „Al Arabiya“.

1959 metais gimęs ir laisvųjų imtynių pasaulio čempionu buvęs C.Magdy dukrą į sporto salę pradėjo vedžioti nuo 4 metų. Pats mergaitę treniravęs tėvas greitai jau džiaugėsi jos pasiekimais – ji tapo jaunučių, jaunių čempione, nuo šių metų tituluota pasaulio trečiosios vietos laimėtoja, tapo Afrikos čempione pirmenybėse Alžyre.

Bet C.Magdy pastaruoju metu itin siutino merginos laisvalaikis – Reem daug laiko leido įvairiuose interneto socialiniuose tinkluose, iš rankų nepaleido mobiliojo telefono.

Penktadienį po treniruotės mergina ir vėl įniko į mobilųjį telefoną ir tėvas treneris pradėjo priekaištauti, kad ji daugiau dėmesio skiria menkniekiams, o ne treniruotėms. Kai Reem pasakė, kad yra jau pakankamai suaugusi ir nori turėti savo gyvenimą, buvęs pasaulio imtynių čempionas sumušė dukrą.

Po egzekucijos C.Magdy stipriai apkultai dukrai liepė sėstis į automobilį: nuvežti juos namo tėvas paprašė savo brolio. Tačiau mašinoje įsiutęs C.Magdy toliau nenurimo ir stipriai talžė merginą. Ji, bandydama gelbėtis, atidarė važiuojančio automobilio dureles ir iškrito iš jo. Nuo patirtų traumų mergina mirė įvykio vietoje.

Ismailijos saugumo tarnybos vadovas generolas Edas Dinas Saadas patvirtino, jog C.Magdy kreipėsi į policiją ir pranešė, kad jo dukra 16-metė Reem penktadienį pateko į autokatastrofą – ją 11 kilometrų nuo Ismalilijos miesto partrenkė nežinomas automobilis ir pasišalino. 

Žudiko brolis Adelis Mahmoudas jau patvirtino, kad visa istorija apie merginos patekimą po nežinomos mašinos ratais yra tik bandymas nuslėpti tiesą.

„Jis labai išgyveno, nes turi išlaikyti savo įvaizdį visuomenėje – juk yra žinomas mieste žmogus. Ką jam sakytų kiti, jei sužinotų, kad jis mušė dukrą? Todėl buvo bandyta viską pateikti kaip nelaimę kelyje“, – A.Mahmoudo žodžius cituoja „Al Arabiya“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.