EUROLYGA 2023

Rusas erzina narvo kovų žvėrį iš Airijos: siūlė „žūti lyg kariui“

Conoras McGregoras yra neabejotina „Ultimate Fighting Championship“ (UFC) žvaigždė. Niekas narvo kovose taip nesugeba įlįsti į varžovo galvą kaip šis pašėlęs airis, gebantis kurti visišką chaosą. Bet prieš porą savaičių antrąjį UFC čempiono diržą iškovojęs sportininkas sulaukė labai rimto pasipriešinimo.

K.Nurmagomedovas (dešinėje) mėgina išprovokuoti C.McGregorą.<br>lrytas.lt montažas.
K.Nurmagomedovas (dešinėje) mėgina išprovokuoti C.McGregorą.<br>lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2016, 11:08 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 3:46 AM

C.McGregoras tapo pirmuoju UFC kovotoju, kuriam priklauso du čempionų diržai skirtingose svorio kategorijose. 28 metų sportininkas po garsiosios pergalės nusprendė gydytis žaizdas ir truputėlį pailsėti, tačiau jį į dienos šviesą agresyviai traukia kovotojas iš Rusijos.

Khabibas Nurmagomedovas įvairiais būdais mėgina įsiutinti C.McGregorą. Iš pradžių jis lygino Rusiją ir Airiją, taip siekdamas užgauti galimo varžovo ambicijas, o dabar surengė naują ataką.

Socialiniame tinkle „Twitter“ K.Nurmagomedovas tiesiogiai UFC čempionui parašė, kad šis turėtų mirti „lyg Samurajus“.

„Prašau, nenerk į krūmus. Žinau, kad tau esu neparankus varžovas, bet tu esi čempionas ir privalai kovoti su geriausiu. Viskas gerai. Mirk tarsi airių karys, bet nebėk lyg viščiukas“, – rėžė rusas.

K.Nurmagomedovas siekia lengvo svorio UFC čempiono titulo, bet jis privalo sulaukti C.McGregoro sutikimo. Rusas yra neparankus varžovas daugeliui sportininkų.

28 metų kovotojas savo sąskaitoje turi 24 pergales ir nė vieno pralaimėjimo, o UFC kovotojų reitinge yra 14as.

Bet C.McGregoras ruso šou stebi ramiai. Jis netgi užsiminė, kad kita jo kova gali vykti su Tyronu Woodley dėl pusvidutinio svorio čempiono vardo.

UFC dar tikisi, kad C.McGregoras kovos su Nate Diazu. Be to, UFC organizacija yra užsiminusi, kad jis privalo ginti puslengvio svorio čempiono vardą arba jo atsisakyti.

UFC gali mėginti priversti C.McGregorą kovoti su K.Nurmagomedovu, tačiau pastaruoju metu airis demonstruoja, kad būtent jis nustato taisykles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.