EUROLYGA 2023

Julijos Jefimovos pagyros: pasaulio rekordą pagerino išgėrusi alaus

Julija Jefimova sunkiai išlipa iš skandalų, tačiau ir pati nevengia pakurstyti aistrų savo elgesiu ir žodžiais. Šį kartą, bendraudama su „Sport-Express“ portalu, plaukikė pasakojo, kaip 2013 metų plaukimo čempionate Barselonoje prieš varžybas gėrė alų.

J.Jefimova.<br>Instagram nuotr.
J.Jefimova.<br>Instagram nuotr.
J.Jefimova.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Jefimova.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-01-13 18:03, atnaujinta 2017-04-12 05:49

Laimėjusi 200 m plaukimo krūtine auksą, kitą dieną ji turėjo ruoštis 50 m krūtine plaukimų atrankai, tačiau vakare sulaukė tuometinio širdies draugo skambučio – šis nusprendė skirtis su J.Jefimova.

„Mane paliko vieną – neturėjau su kuo pasikalbėti ir pasidalinti skausmu. Su juo kartu buvome dvejus metus. Kodėl reikėjo skambinti būtent tada? Kodėl jis negalėjo palaukti porą dienų?

Jis buvo plaukikas, bet ne toks sėkmingas, todėl pavydėjo. Kai laimiu, visi būna aplink mane, sveikina. Po jo skambučio negalėjau užmigti, iki keturių rytų akių nesudėjau.

Varžybų metu niekada negeriu alkoholio, bet tada supratau, kad tai vienintelė išeitis. Viešbučio bare nebuvo vyno, šampano. Tik alus.

Nemėgstu jo, bet kas beliko. Atsikimšau butelį, išgėriau ir atsijungiau. Po pusantros valandos pabudau – buvo bloga, troškino“, – pasakojo ji.

J.Jefimovai teko keliauti į kvalifikaciją, kur ją paragino tėvas, pasakęs, kad pamirštų viską ir tiesiog parodytų reikiamą rezultatą pusfinaliui.

„Plaukiu ir matau – rekordas!“, – juokėsi rusė.

Tada J.Jefimova atstumą įveikė per 29,78 sek., bet jos rekordas gyvavo neilgai – Rūta Meilutytė pusfinalyje atstumą nuplaukė per 29,48 sek. Šis lietuvės rezultatas yra iki šiol nepagerintas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.