EUROLYGA 2023

Išleisti unikalūs LTeam žiemos festivalio dalyvių pasai

Vasario 4 d. Druskininkuose vyksiančio LTeam olimpinio žiemos festivalio organizatoriai išleido unikalius festivalio dalyvio pasus.

Festivalio medaliai.<br>LTOK nuotr.
Festivalio medaliai.<br>LTOK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2017, 12:18 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 2:00 PM

Didžiausio Lietuvos žiemos sporto festivalio dalyviai gaus specialius festivalio pasus, kuriuose galės rinkti antspaudus už kiekvieną išbandytą rungtį. Bent vieną antspaudą turintys dalyviai bus apdovanoti atminimo medaliais, o surinkę 5 ar daugiau antspaudų gaus žiemines LTeam ausines.

Norintiems prisijungti prie olimpinio festivalio ir gauti dalyvio pasą, nereikia jokių specialių sportinių sugebėjimų. Pasus gaus visi iš anksto LTeam puslapyje užsiregistravę žiemos sporto mėgėjai – nuo vaikų iki senjorų, tiek norintys išbandyti vieną rungtį, tiek ketinantys įveikti visas įmanomas trasas.

„Pirmą kartą tokius pasus išleidome pernai, Šiauliuose vykusios „Olimpinės dienos“ metu ir sulaukėme puikių atsiliepimų. Dalyviai, finišavę vienoje rungtyje ir gavę pase antspaudą, paprastai užsinorėdavo ir antro, trečio. Džiaugiamės, kad tai paskatino žmones išbandyti daugiau sporto šakų, įveikti save ir nepabijoti leistis į egzotiškas ar ekstremalias rungtis“, – teigė renginį organizuojančio Lietuvos olimpinio fondo direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

Festivalyje bus parengtos skirtingos rungtys sporto profesionalams, mėgėjams, šeimoms su vaikais. Jie turės galimybę išbandyti pačias įvairiausias žiemos sporto šakas – alpinizmą, bavarišką akmenslydį, biatloną, ledo ritulį, slidinėjimą, šiaurietišką ėjimą, olimpinės mylios bėgimą arba šliuožimą ir gausybę kitų.

Renginio žiūrovai, nedalyvausiantys varžybose, taip pat neliks nuskriausti. Jie galės mėgautis profesionalaus ledo alpinisto iš Vokietijos parodomuoju lipimu ledo siena, parodomąja greitojo čiuožimo programa, įvertinti ledo skulptūrų konkurso dalyvių talentą, o šventę vainikuos „X faktoriaus“ žvaigždžių pasirodymas.

Festivalyje taip pat labai laukiamos šeimos su vaikais, kuriems yra paruoštos specialios rungtys ir pramogos. Taip pat mažuosius ir jų tėvelius turėtų pralinksminti nuotaikingos mylimų sporto talismanų penkiakovės varžybos.

Žalgirio „Žalgirinis“, „Lietuvos ryto“ Vilkas, „Hockey Punks“ Panda ir kiti sporto klubų talismanai, vilkėdami savo kostiumus, kausis dailiojo čiuožimo, šuolių nuo tramplino, ledo ritulio, gatvės šokių ir slidinėjimo rungtyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.