EUROLYGA 2023

Apginti klubo darbuotoją bandęs rusų MMA kovotojas – šaltakraujiškai nušautas

D.Razdrogovas<br>vkontakte.ru
D.Razdrogovas<br>vkontakte.ru
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-13 19:43, atnaujinta 2017-04-10 04:26

Rusijos senelių šalčių – Deduškų morozų taip vadinamoje sostinėje Velikyj Ustiug mieste – didelį pasipiktinimą sukėlusi žmogžudystė. Naktiniame klube šaltakraujiškai sekmadienį buvo nušautas perspektyvus 19-metis MMA kovotojas Denisas Razdrogovas. Jaunuolis žudikas – vienas iš trijų vyrų kompanijos narys, kuris užsipuolė klubo administratorių, o D.Razdrogovas jį apgynė.

Keturis kartus Sibiro regiono sambo čempionas, dviejų Rusijos kovinės savigynos čempionatų prizininkas ir jau MMA kovų ragavęs D.Razdrogovas stovėjo prie naktinio klubo „Dežniov“ tuo metu, kai pro administratorių į pasilinksminimo patalpas siekė prasiveržti agresyvių trijų vyrų grupė. Jie užsipuolė ir prie sienos prirėmė klubo darbuotoją, tačiau jaunasis MMA kovotojas itin greitai susitvarkė su įkaušusia kompanija – visus išguldęs ant sniego.

Po kovinių jaunuolio veiksmų trijulė pasišalino, tačiau ir vėl labai greitai pasirodė prie klubo. Vienas iš jų – 31-erių Sergejus Popovas, rusų spaudos teigimu turintis „vampyro“ pravardę, išsitraukė atsineštą ginklą ir šovė. Vieni liudininkai tikina, kad buvo šauta į sustiprintą klubo apsaugą, kiti aiškino – kad į administratorių, dar kiti – į jauną vaikiną.

Bet šūvis buvo tragiškas sportininkui – kulka pataikė į į dešinę jo koją. Nors buvo iškviesti medikai ir D.Razdrogovas išvežtas į ligoninę, ten jis mirė netekęs daug kraujo.

Kaip teigia Velikyj Ustiug policijos pareigūnai, suimta trijulė yra gerai žinoma: visi jie yra recidyvistai, ne kartą sėdėję belangėje už plėšimus, kūno sužalojimus ir narkotikų prekybą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.