EUROLYGA 2023

UFC žvaigždė Conoras McGregoras: „Noriu pamatyti Kardashian užpakalį“

Mišrių kovos menų garsenybė Conoras McGregoras davė didžiulį interviu žurnalui GQ su savo nuotrauka ant viršelio. Pokalbis – įžūlus net ir vertinant paties skandalingojo airio mastu.

C.McGregoras.<br>AFP/Scanpix nuotr.
C.McGregoras.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2017, 12:36 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 9:34 PM

C.McGregoras paatviravo, kad „Dolce & Gabbana“ parduotuvėje per vieną kartą išleidžia 27 tūkst. dolerių, gyrėsi, kad nuo jo smūgių lūžta veido kaulai ir pasakojo, kad savaitės išvyka į JAV jam atsieina 2 milijonus dolerių.

Apie boksininką Floydą Mayweatherį:

„Jei atvirai, mano kumštis didesnis už jo galvą. Žmonės praranda sąmonę po mano smūgių. Aš išjungiu žmones mirtinai. Tai tiesiog faktai. Jei trenksiu šitam žmogui, jo galva tiesiog nulėks į tribūnas. Suprantate, apie ką aš? Jei pataikysiu į jo mažą galvą, nunešiu nuo pečių ir ji nuskris į viršų, į tribūnas“.

Apie kitą UFC kovotoją Nate'ą Diazą ir savo smūgio jėgą:

„Nate'as tada svėrė 90 kilogramų. Kai pasiunčiau jį ant grindų, tai prilygo snaiperio šūviui: nusitaikiau į tarpuakį ir nuverčiau. Jis griuvo kaip maišas su išmatomis. Visa jėga – mano kiaušuose. Esu įsitikinęs, kad jėga slypi mano dideliuose kiaušuose. Kai aš tave mušu, tu griūni. Štai ir viskas“.

Apie derybas su UFC organizacija:

„Noriu aptarti pelną, kuri aš atnešu. Noriu pateikti analizę ir jiems akis į akį pasakyti: „Štai tiek jūs man dabar skolingi. Sumokėkite“. Ir tada galėsime kalbėtis. Turiu galvoje didesnius honorarus. Gal ateityje – dalį verslo, procentus ar dar ką nors. Tiesiog duodu jiems suprasti, kad noriu daugiau“.

Apie savo įtaką Airijos jaunimui:

„Jie visi nori būti truputį manimi. Visi vaikinai nori būti bent kiek į mane panašūs. Aš jų nesmerkiu. Jei nebūčiau savimi, irgi to paties norėčiau“.

Apie tai, kaip saugos savo būsimą vaiką:

„Jei man laikant savo vaiką ant rankų kas nors prie manęs prieis taip, kaip prieina dabar norėdami nusifotografuoti, jiems labai nepasiseks“.

Apie poilsį ir seserų Kardashian užpakalius:

„Dabar esu pavargęs. Galbūt verta pasivaikščioti ir paieškoti Khloe Kardashian didelės storos subinės, ji kažkur čia, Malibu. Šiaip jau man ant jų nusispjauti, bet paprasčiausiai norisi realybėje pamatyti jų dideles storas subines.

Pasigėrėti iš toli? Aš ne apie žavėjimąsi. Apie ką tu kalbi? Niekada nesuabsoliutink moters, drauguži. Aš tik noriu jas pamatyti. Tik pamatyti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.