EUROLYGA 2023

Lietuvos bušido kovotojui Karoliui Liukaičiui – suomių vikingo iššūkis

Vos keletas dienų beliko iki Bušido KOK World GP turnyro Vilniuje, kurio metu dėl KOK čempiono taurės susikaus stipriausias pasaulio kovotojų ketvertukas svorio kategorijoje iki -85kg.

K.Liukaitis.<br>B.Dragūno nuotr.
K.Liukaitis.<br>B.Dragūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2017, 8:24 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 6:48 AM

Nė žingsnio atgal kovoje nežengiantis Karolis Liukaitis, pirmoje kovoje privalės įveikti vikingą iš Suomijos Daniel Fosberg. Lietuvio priešininkas daugkartinis Skandinavijos Tailando bokso čempionas, turėjęs žymų per 80 profesionalių kovų, bei skambių pergalių.

Suomis ryžtingai nusiteikęs ne tik triuškinamai laimėti prieš Karolį, bet ir kartu išsivežti čempiono taurę. Anot vikingų krašto atstovo, jis tvirtai tiki savo pergale, įdėmiai išsinagrinėjo savo varžovus, bei paruošė į pergalę vedančią kovos taktiką. Jau dabar aišku, jog Karolio laukia ypač įtempta, sirgalių palaikymo reikalaujanti dvikova.

Kitoje ketvertuko dvikovoje susitiks latvis Vitalijs Buhrjakovs prieš ispanų žvaigždę Ali El Ameri. Latvis jau kartą yra nemaloniai nustebinęs Lietuvos bušido sirgalius, netikėtai nokautu išplėšęs pergalę iš Karolio rankų, tad jei pavyktų šiems abiems varžovams susitikti finale, žiūrovų laukia dar didesnė vakaro intriga. Tačiau prieš tai latviui teks gerokai paprakaituoti, kadangi Maroko kilmės ispanų kovotojas pats nusiteikęs kautis finale. Ko gero būtent šį kovotoją dauguma kovos menų specialistų drąsiai pavadintų „šio turnyro favoritu“, kadangi jo buvusių priešininkų sąraše netgi nenugalimasis rusas Artiomas Levinas.

Į kurią šalį iškeliaus KOK čempiono taurė? Ar pavyks Karoliui padovanoti ją Lietuvai? Jau greitai, kovo 18d. Siemens Arenoje, bušido sirgaliai išvys kraują kaitinančias ir nenuspėjamas dvikovas, gražiausias Lietuvos bušido mergaites, bei nepakartojamą šou.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.