EUROLYGA 2023

Sunku patikėti – kovotojas per dvi minutes atsikratė pusės kilogramo

D.Cormeris neįtikėtinai greitai atsikratė svorio<br>Stop kadras
D.Cormeris neįtikėtinai greitai atsikratė svorio<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2017, 4:10 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 4:03 AM

Prieš mišrių kovos menų (UFC) žvaigždžių Danielio Cormerio ir Anthony Johneso kovą vykusios svėrimų ceremonijos tikrai negalima pavadinti eiline. Nors susirinkę žurnalistai dėl sportininkų vėlavimo nerimavo, kad kova išvis neįvyks, vėliau sekę įvykiai juos pribloškė dar labiau.

Abu iki 93 kg kategorijoje besivaržantys kovotojai į prieš kelias dienas vykusius oficialius svėrimus įbėgo likus vos kelioms minutėms, todėl nedelsiant nuskubėjo persirengti.

Pirmasis ant svarstyklių stojo čempiono titulą ginantis D.Cormeris ir, visų nuostabai, jos parodė 93,5 kg – tai reiškė, jog ilgai laukta kova gali pasibaigti nė neprasidėjusi.

Tuomet procedūrą atliko ir jo oponentas, o svarstyklės rodė leistinos ribos neviršijantį A.Johneso svorį, tad amerikiečiui jokių problemų nekilo.

Visgi po varžovo laimę dar kartą išbandė ir D.Cormeris: visiškai nuogas, tik pagalbininkų rankšluosčiu pridengtas kovotojas dabar svėrė lygiai 93 kg ir stebėtojus tiesiog paliko be žado.

Nors dėl keisto įvykio kilo pasipiktinimas ir teigta, kad sportininkui neturėtų būti leidžiama svertis pakartotinai, tačiau kova vis dėlto įvyko, o joje įtikinamą pergalę šventė būtent D.Cormeris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.