EUROLYGA 2023

Tiesioginės transliacijos metu – žinomų vyrų treniruotė lauke

Lrytas.tv sveikos gyvensenos projektas „Man Sporto negana“ mini vienerių metų sukaktį. Jau šį ketvirtadienį, 12.30 val. tiesioginės transliacijos metu asmeninis treneris Paulius Ratkevičius, kartu su humoristu Mantu Stonkumi, didžėjumi Jonu Nainiu bei renginių organizatoriumi Alku Paltaroku atidarys naująjį sporto lauke sezoną ir pakvies visus laidos žiūrovus kartu treniruotis ir sveikai maitintis.

Tiesioginės transliacijos metu netrūks šmaikščių humoristo Mantaus Stonkaus replikų.
Tiesioginės transliacijos metu netrūks šmaikščių humoristo Mantaus Stonkaus replikų.
Renginių organizatorius Alkas Paltarokas ir asmeninis treneris Paulius Ratkevičius.
Renginių organizatorius Alkas Paltarokas ir asmeninis treneris Paulius Ratkevičius.
Didžėjus Jonas Nainys ir Paulius Ratkevičius kartu sportuoja tris kartus per savaitę.
Didžėjus Jonas Nainys ir Paulius Ratkevičius kartu sportuoja tris kartus per savaitę.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 12, 2017, 5:54 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 7:09 AM

Žinomi asmenys atliks kojų ir pilvo preso treniruotę lauke, o jos metu nereikės jokio papildomo sporto inventoriaus. Tiesioginę transliaciją bus galima stebėti gyvai portale Lrytas.lt bei Lrytas.lt „Facebook“ paskyroje.

„Man sporto negana“ koordinatorius, žurnalistas Juozas Skara džiaugiasi projekto tęstinumu: „Projektas startavo 2016 metų balandį, o pagrindinis jo tikslas buvo padėti žmonėms atgauti kūno formas po žiemos bei pasiruošti vasaros maudynių sezonui. Kas mėnesį projektas plėtėsi, didėjo ne tik į jį įsitraukusių trenerių ratas, bet ir laidelių periodiškumas.

Jei anksčiau per mėnesį išeidavo keturios laidelės, tai dabar žmones sveikos gyvensenos klausimais konsultuojame du kartus per savaitę ir neketiname sustoti. Šiuo metu sveikos gyvensenos patarimų žmonėms negaili septyni savo sričių kūno rengybos specialistai, į projektą įsitraukė ir pramogų pasaulio atstovai – Natalija Bunkė, Eglė Jakštytė, Saugirdas Vaitulionis, Jonas Nainys“.

Šiuo metu patarimais sportuojantiems projekte „Man Sporto Negana“ dalinasi šie asmeniniai treneriai: Europos klasikinio kultūrizmo čempionas Deividas Dubinas, Europos ir pasaulio taurės bikinio čempionė Kristina Narbutaitytė, „Impuls“ sporto programų kūrimo vadovas Andžejus Gunevičius, sporto studijos „Burneika Fitness“ įkūrėjas Bronius Burneika, kūno rengybos treneris ir futbolininkas Edgaras Lukoševičius, kineziterapeutas Vytenis Steponėnas, Europos lengvojo kultūrizmo čempionas Paulius Ratkevičius.

Visas „Man sporto negana“ laidas galite rasti ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.