EUROLYGA 2023

Lietuvos jaunimo irklavimo rinktinės planus sujaukė vėluojantis lėktuvas

Plovdive (Bulgarija) trečiadienį prasidės 2017 metų Pasaulio jaunimo (iki 23 metų) irklavimo čempionatas, kurio išvakarėse dėl vėlavusio lėktuvo sugriuvo Lietuvos rinktinės planai.

Kelmelis Armandas, irkluotojas<br>M.Patašiaus nuotr.
Kelmelis Armandas, irkluotojas<br>M.Patašiaus nuotr.
Kelmelis Armandas, irkluotojas<br>M.Patašiaus nuotr.
Kelmelis Armandas, irkluotojas<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 18, 2017, 7:32 PM, atnaujinta Jul 18, 2017, 8:01 PM

Lietuvai pasaulio čempionate atstovaus 10 sportininkų, pasiskirsčiusių į penkias įgulas. Vienvietes irkluos Agnė Ginevičiūtė ir Artūras Muravjovas, porines dvivietes - Viktorija Vareikaitė ir Ieva Medelinskaitė bei Dovydas Nemeravičius ir Armandas Kelmelis, o keturvietę be vairininko - Mantas Juškevičius, Povilas Stankūnas, Giedrius Bieliauskas ir Saulius Ilonis.

Mūsų komanda į Bulgariją išskrido antradienio rytą ir tikėjosi vakare Plovdive pasirengti valtis bei surengti treniruotę. Deja, dėl lėktuvo vėlavimo lietuviai 16 val. dar buvo už 133 km nuo Plovdivo esančioje Bulgarijos sostinėje Sofijoje. Taip žlugo planai atlikti visus suplanuotus darbus.

„Gera naujiena ta, kad valtis atsivežėme sveikas, - nusišypsojo į Plovdivą su treneriu Kęstučiu Kebliu anksčiau atvykęs Lietuvos irklavimo federacijos viceprezidentas Edmundas Daukantas. - Taip pat ruošiame ledą ir šaltą vandenį, nes rytoj žadamas 30 laipsnių karštis. Didelis karštis, drėgmė nėra palankiausias oras sportininkams, atvykusiems iš vėsios Lietuvos".

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.