EUROLYGA 2023

Keistas posūkis: C. McGregoras treniruosis su jį aršiai kritikavusiu boksininku

Buvęs profesionalus boksininkas amerikietis Paulie Malignaggi patvirtino, kad padės MMA žvaigždei Conorui McGregorui ruoštis būsimam debiutui ringe prieš Flodą Mayweatherį.

 C.McGregoras stengiasi kuo geriau pasiruošti laukiančiam iššūkiui bokso ringe<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 C.McGregoras stengiasi kuo geriau pasiruošti laukiančiam iššūkiui bokso ringe<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-19 11:42, atnaujinta 2017-07-19 11:43

Buvęs IBF ir WBA vidutinio svorio kategorijos čempionas nusprendė padėti airiui ruoštis laukiančiam iššūkiui nepaisant to, kad visai neseniai gąsdino gerai šiam užtvosiąs per barzdą.

P.Malignaggi buvo vienas aršiausių C.McGregoro kritikų iškart po to, kai šis gavo boksininko licenciją. Tuomet amerikietis teigė, jog airiu derėtų likti savo vietoje, o anot jo MMA kovotojui teks pasigailėti dėl to, kad bandė persiorientuoti į boksą.

Tačiau dabar buvęs boksininkas tvirtina, kad karo kirvis užkastas ir kad jis pasiruošęs su airiu intensyviai dirbti ir kuo geriau paruošti jį būsimai kovai.

„Pirmą kartą padėsiu kažkam ruoštis tokiai kovai. Žiūrėsime, kas tinka geriausiai, kaip reikia ruoštis. Esu pasiruošęs prisdėti kaip tik galėsiu geriausiai“, – sakė P.Malignaggi.

Jog norėtų treniruotėse pasiboksuoti su jį kritikavusiu atletu neseniai teigė ir pats C.McGregoras.

„P. Malignaggi prišnekėjo labai daug. Jis turi ateiti, pasiboksuoti ir tada pažiūrėsime, kiek jis buvo teisus. Pasiboksuosime ir tada žiūrėsime kas ir kaip“, – teigė airis.

C.McGregorui ruoštis padėsiantis amerikietis mano, kad nesvarbu, kas ir kaip padeda treniruotis laukiantiems svarbiems iššūkiams. Svarbiausia, kad tai būtų naudinga pačiam boksininkui. Būtent todėl, nepaisant ankstesnių pykčių, jis prisidės prie intensyvaus pasiruošimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.