EUROLYGA 2023

Lietuvos šokėjams – pasaulio čempionato bronza

Sekmadienį Kinijos mieste Čengdu vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) suaugusiųjų standartinių šokių grupės pasaulio čempionatas, kuriame Lietuvos atstovai Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas”) ketvirtą kartą iš eilės laimėjo bronzos medalius,  o Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa” – Kauno „Editos Daniūtės šokių studija”) trečią kartą tapo finalininkais, užimdami penktą vietą.

 Lietuvos šokėjai puikiai pasirodė pasaulio čempionate<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Lietuvos šokėjai puikiai pasirodė pasaulio čempionate<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-11 16:34, atnaujinta 2017-09-11 16:36

Pasaulio čempionų titulą trečius metus iš eilės apgynė Rusijos atstovai Dmytrijus Žarkovas ir Olga Kulikova, o antrą vietą užėmė Simone Segatori ir Annette Sudol iš Vokietijos. Finale taip pat varžėsi Italijos atstovai ir dar viena pora iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 71 pora.

Lietuvos šokėjai tapo nugalėtojais ir prizininkais Slovakijoje

Šį savaitgalį taip pat vyko WDSF reitingo varžybos Slovakijos sostinėje Bratislavoje, kur Lietuvos šokėjų poros tapo nugalėtojomis ir prizininkėmis.

Jaunimo standartinių šokių grupėje Gedvinas Meškauskas ir Ugnė Bliujūtė (Kauno „Sūkurys”) tapo nugalėtojais, o Simonas Seikauskas ir Liucija Norušaitė (Panevėžio „Rumba”) laimėjo sidabro medalius.

Trečią vietą šioje grupėje užėmė Pavelas Zakharenko ir Veronika Kreslova iš Latvijos. Varžybose dalyvavo 68 poros.

Senjorų I standartinių šokių grupėje Tomas Rimkus ir Nerija Surblytė – Rimkienė (Kauno „Kaspinas”) laimėjo sidabro medalius.

Grupės nugalėtojais tapo čekai Zdenekas Pribylas ir Lenka Pribylova, o trečią vietą užėmė Vojtechas Sidorinas ir Tereza Bezpalcova, taip pat iš Čekijos. Grupėje varžėsi 26 poros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.