EUROLYGA 2023

Čempionų lygos sezoną sėkmingai pradėjo ir antras Lietuvos rankininkas

Pirmieji varžovai nesukėlė jokių problemų Lietuvos rankininkui Jonui Truchanovičiui ir jo komandos draugams iš „Montpellier“. Šeštadienį Čempionų lygos pirmajame ture „Montpellier“ namie sutriuškino Skopjės „Metalurg“ klubą 32:22 (19:11). 

 Jonas Truchanovičius.<br> dragunas.lt nuotr.
 Jonas Truchanovičius.<br> dragunas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2017, 11:45 PM, atnaujinta Sep 18, 2017, 10:03 AM

Monpeljė ekipoje įvarčius įmetė net 13 iš 14 aikštės žaidėjų. Tarp pasižymėjusių buvo ir J.Truchanovičius, kuris kamuolį į tinklą pasiuntė 1 kartą.

„Montpellier“ pergalė nekėlė abejonių jau pirmajame kėlinyje. Jo viduryje šeimininkai pirmavo tik 7:6, bet greitai rado varžovų silpnas vietas ir per kelias minutes padidino skirtumą iki triuškinamo 16:8. Po pertraukos „Montpellier“ treneris Patrice‘as Canayer buvo gailestingas aiškiai silpnesniems varžovams ir leido pailsėti savo pagrindiniams žaidėjams. 

Pirmajame Čempionų lygos ture pergalę šventė ir kito lietuvio komanda. Zaporižės „Motor“ ketvirtadienį sutriuškino Čechovo „Medvedi“ klubą 36:23, o tarp nugalėtojų rezultatyviausiai žaidė 7 įvarčius įmetęs Aidenas Malašinskas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.