EUROLYGA 2023

Po istorinio triumfo – staigmena merginai: JAV sportininkas suvirpino tūkstančius širdžių

Beisbolo komanda Hiustono „Astros“ pasiekė didžiausią laimėjimą klubo gyvavimo istorijoje. Ji tapo „Pasaulio serijos“ (World Series) čempione, kurioje susitinka Nacionalinės ir Amerikos beisbolo lygų nugalėtojai.

 Beisbolininkas tiesioginiame eteryje pasipiršo merginai<br> Stop kadras
 Beisbolininkas tiesioginiame eteryje pasipiršo merginai<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2017, 7:54 AM

Džiaugsmo buvo labai daug, tačiau daugiausiai dėmesio pritraukė ne pergalingos emocijos, o tai kas vyko kiek vėliau, tiesioginio televizijos eterio metu, kuomet vienas žaidėjų davė interviu.

Vos tik praėjo keletas momentų nuo pergalingo triumfo, „Astros“ žaidėjas, Puerto rikiečių kilmės 23 metų Carlosas Correa nusprendė nešvaistyti laiko veltui. Juolab, kad įžvelgė pačią geriausią galimybę žengti labai svarbų žingsnį.

„Dabar, aš pasiryžęs žengti kitą labai svarbų žingsnį savo gyvenime“, – prieš televizijos kameras kalbėjo sportininkas.

Tuomet jis netikėtai pasisuko į kitą pusę, kur stovėjo jo mylimoji ir tarė: „Daniella Rodriguez, tu mane darai laimingiausiu žmogumi pasaulyje. Ar tekėsi už manęs?“.

Šviesiaplaukei gražuolei beliko iš nuostabos delnais prisidengti burną, kai beisbolininkas priklaupė ant vieno kelio. Greitai jos veidą papuošė šypsena, o jaunuoliai vienas kitą apdovanojo bučiniu. Mergina pasakė „Taip“.

D.Rodriguez vėliau teigė nė kiek nesitikėjusi tokios staigmenos, nors buvo galima nutuokti, kai jos mylimasis prašė jos būti kartu, kai šis duosiąs interviu.

„Aš visuomet nutuokiu staigmenas. Jeigu rengiama kokia nors gimtadienio staigmena, visuomet numanau. Tačiau dabar... Jis visuomet buvo susitelkęs į žaidimą, tik apie tai ir kalbėjo. Todėl niekada negalvojau, kad tai gali nutikti. Buvau labai nustebinta“, – teigė mergina. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.