EUROLYGA 2023

Garliavos rankininkės Lietuvos čempionato rungtynėse pelnė 50 įvarčių

Lietuvos moterų rankinio lygos rungtynės šeštadienį Kauno raj. "Garliavos SM-Cascada" ekipa išvykoje 50:26 (27:9) nugalėjo Šiaulių "SM Dubysos-ŠSG" komandą.

„Garliava SM – Cascada“  
„Garliava SM – Cascada“  
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2017, 2:52 PM

Kauno raj. HC „Garliava SM – Cascada“ iki šio susitikimo buvo laimėjusi visas tris rungtynes, o šiaulietės buvo patyrę dvi nesėkmes bei kartą buvo sužaidusios lygiosiomis, tad neabejotinomis favoritėmis buvo laikomos Garliavos rankininkės. Jos nuo pat susitikimo pradžios paėmė rungtynių kontrolę į savo rankas ir prabėgus pirmosioms dešimt susitikimo minučių pirmavo 9:3. Vaizdas aikštėje iki pertraukos nekito ir viešnių ekipa per pirmąjį kėlinį sau susikrovė solidų pranašumą (27:9).

Antrasis kėlinys jau tebuvo formalumas ir Kauno rajono gynyba nebeveikė taip užtikrintai. Nors šiaulietės lengviau rasdavo kelių prie Garliavos komandos vartų, tačiau sustabdyti pačių kauniečių atakų jos nepajėgė. Kauno raj. HC „Garliava SM – Cascada“ iš viso pelnė net 50 įvarčių ir pagerino lygos sezono rezultatyvumo rekordą.

Iki šio mačo daugiausiai įvarčių rungtynėse su ta pačia Šiaulių ekipa buvo pelniusios „ACME – Žalgiris“ rankininkės. Susitikimą rezultatu 50:26 laimėjusios Kauno rajono rankininkės užbaigė pirmąjį ratą be pralaimėjimų, o gruodžio 3 dieną Kauno sporto halėje rungtynėmis su ‚ACME – Žalgirio“ klubu pradės jau antrąjį varžybų ratą. Tuo tarpu „ACME – Žalgiris“ lapkričio 22 dieną išvykoje žais su „Eglės – Šviesos – SM Tauro“ merginomis.

Kauno raj. HC „Garliava SM – Cascada“: Greta Rinkevičiūtė ir Evelina Dževerekaitė po 11, Laima Bernatavičiūtė 9, Kamilė Bušaitė 7, Justina Zenkovaitė 5, Gabija Kleizaitė 3, Greta Valatkevičiūtė ir Erika Drulytė po 2.

Šiaulių SM „Dubysa – ŠSG“: Ramunė Poškutė ir Urtė Mockevičiūtė po 8, Vaida Repečkienė ir Lina Lukoševičienė po 4, Rita Paukštė ir Kornelija Stankūnaitė po 1.

Visas ketverias rungtynes laimėjusi Kauno raj. ekipa pirmauja čempionate, o Šiaulių ekipa su 1 tašku yra paskutinė - penkta.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.