EUROLYGA 2023

Populiariausio Lietuvos sportininko rinkimuose pirmauja G. Titenis ir R. Navardauskas

Jau savaitę vykstančiuose geriausių Lietuvos sportininkų rinkimuose aiškėja lyderiai. Bene aršiausia kova verda 2017 metų „Mėgstamiausio sportininko“ nominacijoje, kurioje iš 36 kandidatų liko devyni daugiausiai interneto vartotojų balsų gavę atletai.

 R.Navardauskas<br> LTeam nuotr.
 R.Navardauskas<br> LTeam nuotr.
 G.Titenis.<br> T.Bauro nuotr.
 G.Titenis.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt ir LTeam

Nov 25, 2017, 1:31 PM

Kovą dėl mylimiausio tautos sportininko „LTeam apdovanojimuose“ tęsia dviratininkas Ramūnas Navardauskas, plaukikas Giedrius Titenis, šuolininkė į aukštį Airinė Palšytė, NBA rungtyniaujantis krepšininkas Domantas Sabonis, disko metikas Andrius Gudžius, vienas krepšinio rinktinės lyderių Mindaugas Kuzminskas, plaukikė Rūta Meilutytė bei irkluotojai Saulius Ritteris ir Milda Valčiukaitė.

„Metų sportininko“ nominacijoje daugiausiai visuomenės balsų turi A.Gudžius, „Metų sportininkės“ – A.Palšytė.

„Metų vyrų komandos“ kategorijoje į priekį šovė pasaulio ir Europos čempionė porinės keturvietės įgula – Dovydas Nemeravičius, Martynas Džiaugys, Aurimas Adomavičius ir Rolandas Maščinskas.

„Metų moterų komandos“ rinkimuose daugiausiai simpatijų gavo porinės dvivietės valties įgula – Milda Valčiukaitė ir Ieva Adomavičiūtė, kurios pretenduoja tapti ir geriausia įgula FISA organizuojamuose geriausių pasaulio irkluotojų rinkimuose.

„Metų trenerio“ nominacijoje savo kolegas kol kas lenkia A.Gudžiaus treneris Vaclovas Kidykas, o „Metų trenerės“ – A. Palšytės trenerė Tatjana Krasauskienė.

„Metų proveržio“ kategorijoje daugiausiai balsų per pirmą balsavimo savaitę surinko keturvietės baidarės įgula – Aurimas Lankas, Edvinas Ramanauskas bei broliai Mindaugas ir Simonas Maldoniai.

„Metų pergalės“ nominacijoje aiškaus lyderio nėra. Čia simpatijas renka tiek A.Gudžiaus, tiek porinės keturvietės pasaulio čempionatuose nuskintos pirmosi vietos.

„LTeam apdovanojimų“ nugalėtojus renka Lietuvos tautinio komiteto (25 proc.), Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (25 proc.), Lietuvos sporto federacijų sąjungos (12,5 proc.) ir Lietuvos trenerių asociacijos (12,5 proc.) deleguoti asmenys ir įgalioti atstovai. Tradiciškai 25 proc. sprendžiamojo balso palikti visuomenei.

Vienintelėje „Metų populiariausio“ sportininko kategorijoje nugalėtoją lems tik visuomenės balsai.

„LTeam apdovanojimų“ geriausieji bus paskelbti gruodžio 22 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančiame iškilmingame renginyje.

Į nominacijas sportininkai įtraukti už pasiekimus nuo 2017 metų sausio 1 dienos iki 2017 metų gruodžio 1 dienos. Gruodžio mėnesį pasižymėję atletai bus įtraukti į kitų metų apdovanojimus.

„LTeam apdovanojimai“ yra kasmetis geriausių Lietuvos sportininkų pagerbimas. Į juos pretenduoja tik olimpinių sporto šakų atstovai.

LTeam yra olimpinė Lietuvos rinktinė. Tai visos Lietuvos komanda, vienijanti stipriausius šalies sportininkus, iš viso – apie 300 atletų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.