EUROLYGA 2023

„Granito-Kario“ rankininkai pirmą LRL ratą baigė be pralaimėjimų

Lietuvos vyrų rankinio lygoje (LRL) šeštadienį lyderis Kauno „Granito-Kario“ klubas savo aikštėje 38:31 (21:16) nugalėjo Kauno KTU ekipą ir pirmąjį ratą baigė laimėdamas visas aštuonerias rungtynes.

Rankinis, Kaunas, Granitas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rankinis, Kaunas, Granitas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir ELTA

Dec 16, 2017, 11:57 PM, atnaujinta Dec 17, 2017, 12:01 AM

Nugalėtojams 11 įvarčių pelnė Mindaugas Urbonas, 7 – Modestas Štarolis, 6 – Vaidas Drevinskas.

KTU komandoje 11 sykių pasižymėjo Vilius Juozaitis.

„Pirma vieta ir savo 16 taškų esame patenkinti – nepralaimėjome nė karto. Tiesa, tos informacijos, kai „Dragūnas“ laimi visada būna daugiau. Jie įvardijami kaip eiliniai, daugkartiniai čempionai, o vis tik mes esam čempionai 17 kartų. Šias rungtynes laimėjome – KTU bėga, tačiau tai jie gali daryti iki tam tikro laiko. Jeigu mes laiku pasitinkame – visas jų bėgimas baigiasi“, – kalbėjo „Granito-Kario“ treneris Valdemaras Novickis.

„Mes savo tikslus nors ir nevisai, tačiau šiandien įgyvendinome. Jeigu lygintumėm kaip žaidėme tarkim su „Dragūnu“ ir šiandien – rezultatas akivaizdus. Tikėjomės užbaigti pirmą ratą geriau, keletas rungtynių pralaimėta vos kelių įvarčių skirtumu. Kitame rate mūsų tikslas dar bent 8 taškai“, – pabrėžė KTU strategas Darius Talačka.

Kitose rungtynėse Vilniaus „Vilnius“ svečiuose 33:22 (20:12) nugalėjo Varėnos „Ūlą“, o Vilniaus „Šviesa“ savo aikštėje 37:18 (17:10) sutriuškino „Utenos“ rankininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.