EUROLYGA 2023

Paskutiniuoju Europos čempionate startavęs S.Bilis: „Koks pasirengimas, tokios ir vietos“

Lietuvos plaukikų pasirodymą Kopenhagoje vykstančiame Europos plaukimo čempionate trumpajame take užbaigė 2016-ųjų pasaulio čempionas Simonas Bilis. Lietuvis šeštadienį prasimušė į 100 metrų laisvuoju stiliumi finalą ir sekmadienį „Royal“ arenoje tarp 8 finalininkų liko penktas. S.Bilis praėjusių metų planetos pirmenybėse šioje distancijoje tapo čempionu.

S.Bilis<br>A.Pliadžio nuotr.
S.Bilis<br>A.Pliadžio nuotr.
S.Bilis
S.Bilis
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 17, 2017, 6:53 PM, atnaujinta Dec 17, 2017, 6:55 PM

„Vieta gal ir gera, rezultato norėjosi šiek tiek geresnio“, – tikino distanciją per 47,09 sek. nuplaukęs Lietuvos atletas.

Kaip teigė S.Bilis, po pasaulio čempionato Vengrijoje nebuvo daug laiko pasirengti, tad pagal esamą pasirengimą atitinkamai rodomi ir laikai bei užimamos vietos.

„Nuo geriausių savo plaukimų dabar atsilieku kažkur pusę sekundės. Šiaip, kalbant apie savo pasirodymą čempionate, noriu pasakyti, jog džiaugiuosi prasimušęs į šį finalą. Gaila, kad nepavyko prasibrauti į 50 metrų laisvuoju stiliumi finalą. Bet kaip esu pasirengęs, tokias vietas ir užimu“, – sakė paskutiniuoju iš lietuvių Europos pirmenybėse Kopenhagoje startavęs S.Bilis.

Lietuvos rinktinė, kurią sudarė 10 žmonių, per keturias varžybų dienas iškovojo 4 medalius: geriausia šalies plaukikė Rūta Meilutytė 50 ir 100 metrų krūtine varžybose susižėrė du aukso medalius, o Danas Rapšys iškovojo auksą 200 metrų laisvuoju stiliumi ir bronzą 200 metrų nugara plaukime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.