EUROLYGA 2023

Nežinomi vingiai: Conoro McGregoro gerbėjus nustebino jo sportinė praeitis

Dabar jis visame pasaulyje puikiai žinomas, kaip avantiūrų nevengiantis, vienas geriausių pasaulyje mišrių kovos menų (MMA) kovotojų.

 C.McGregoras iki MMA užiimė kitu sportu<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 C.McGregoras iki MMA užiimė kitu sportu<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-25 16:25, atnaujinta 2017-12-25 22:31

Airis Conoras McGregoras savo gerbėjus ringe žavi neišblėstančia energija ir nokautais. Visai neseniai jis išbandė ir bokso pirštines, kai šias užsimovęs susikovė su nė vienos kovos per savo karjerą nepralaimėjusiu ir karjerą jau baigusiu Floydu Mayweatheriu.

Tačiau daugelis kovotojo gerbėjų nė neįsivaizdavo, kad jų mylimas atletas prieš gerą dešimtemtį apie kovos ringą dar mąstė labai nedaug. O sužinoję, kur C.McGregoras sportavo prieš atrasdamas save MMA ringe, nemažai asmenų nustebo.

Ar dabar galėtumėte patikėti, kad kol airis neatrado savęs MMA kovose, smūgius jis atlikdavo visai kitoje sporto šakoje? 

Pasirodo, kad kol netapo puikiu MMA kovotoju, jis spardė kamuolį futbolo aikštėje. C.McGregoras žaidė puolėjo pozicijoje sekmadienio futbolo lygoje Airijoje.

Tuomet kamuolį jis spardė su šiuo metu jau profesionaliu futbolu užsiimančiais atletais.

Vienas jų – Alanas Poweris, kuris šiuo metu žaidžia „Kilmarnock“ ekipoje, muša įvarčius ir pritraukia vis daugiau dėmesio.

„Conoras yra didis, ypač Dubline. Buvome tame pačiame draugų rate, augome kartu. Jis žaidė sekmadienio lygoje, ten pat kur ir aš. Iš tikrųjų, tai jis buvo neblogas futbolininkas, tačiau vėliau pasirinko kitą sporto šaką, kurioje ir sužibėjo“, – prisiminimais apie MMA kovotoją dalijosi jis. 

Socialiniame tinkle „Twitter“ paplito nuotraukos, kuriose C.McGregoras žaidžia futbolą bei pozuoja su komandos draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.