EUROLYGA 2023

P. Ramanauskaitė dailijo čiuožimo varžybose Olandijoje pagerino asmeninį rekordą

Hagoje (Olandija) vykstančių Tarptautinės čiuožimo sąjungos (ISU) varžybų „Challenge Cup“ jaunimo solisčių grupėje Lietuvos atstovė Paulina Ramanauskaitė užėmė septintą vietą.

 Dailusis čiuožimas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Dailusis čiuožimas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2018, 3:30 PM, atnaujinta Feb 24, 2018, 3:31 PM

15-metė kaunietė surinko 131,39 taško ir 10 taškų pagerino savo asmeninį rekordą. P.Ramanauskaitė trumpoje programoje buvo devinta, o laisvoje programoje – šešta.

Nugalėjo japonė Nana Araki (174,91 tšk.), antrą vietą užėmė kita japonė Yuhana Yokoi (169,71 tšk.), o trečią – austrė Stefanie Presendorfer (159,12 tšk.).

Lietuvos sportininkei abiejų programų techniniuose teisėjų pasirodymuose pritrūko vos kelių šimtųjų balo, kad būtų įvykdytas suaugusių pasaulio čempionato kvalifikacinis barjeras, o suaugusių grupėje jauna sportininkė pradės startuoti dar tik kitą sezoną.

Jau kovo 6 dieną P.Ramanauskaitė išvyksta į Sofiją (Bulgarija), kur prasidės pasaulio jaunimo dailiojo čiuožimo čempionatas. Mūsiškei tai bus debiutas tokio lygio varžybose, todėl Hagoje vykstančiose varžybose iškovota aukšta septinta vieta tiek sportininkę, tiek jos trenerį nuteikia labai optimistiškai.

Varžybose dalyvavo 27 sportininkės iš 12 pasaulio valstybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.