EUROLYGA 2023

Lietuvos moterų rankinio rinktinės laukia žūtbūtinis mūšis Turkijoje

 Lietuvos moterų rankinio rinktinė sekmadienį Antalijoje (Turkija) dar kartą Europos čempionato atrankos varžybose susitiks su Turkijos nacionaline rinktine. Pirmasis komandų tarpusavio mačas ketvirtadienį Kauno sporto halėje baigėsi lygiosiomis 22:22.

 Lietuvos moterų rankinio rinktinė
 Lietuvos moterų rankinio rinktinė
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2018, 11:07 AM, atnaujinta Mar 25, 2018, 11:25 AM

Šeštadienio vakarą mūsų grupėje buvo sužaistos pirmosios penktojo turo rungtynės. Namuose žaidusios Ispanijos rankininkės 27:23 nugalėjo Vokietijos nacionalinę rinktinę. Pirmasis šių komandų tarpusavio mačas vykęs Vokietijoje buvo pasibaigęs vokiečių pergale 33:24.

Sužaidusi keturias rungtynes, Lietuvos moterų rinktinė šiuo metu savo sąskaitoje turi du taškus ir užima trečiąją vietą. Pirmąjį tašką lietuvaitės iškovojo išvykoje lygiosiomis sužaisdamos su vokietėmis, antrąją pasiekė namuose prieš turkes. Norint išsaugoti realias galimybes kovoti dėl pirmųjų dviejų vietų grupėje, Lietuvos rinktinė privalo iš Turkijos grįžti su taškais.

Pergalės atveju, Lietuvos rinktinė dar būtų savo padėties šeimininkė ir viską spręstų rungtynėmis su Ispanijos ir Vokietijos rinktinėmis. Vokietes lietuvaitės savo namuose priims gegužės 31 dieną, o atrankos etapą Ispanijoje užbaigs birželio 3 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.