EUROLYGA 2023

Potencialo neparodęs A. Glebauskas: „Galėjau pakovoti dėl aukštų vietų“

„Kažkokios teigiamos mintys dėl vasaros sezono gal ateis po kokio mėnesio, kai įvertinsiu visą sezoną. Dabar iškart po varžybų jaučiuosi labai prastai – galėjau ne tik patekti į finalą, bet ir pakovoti dėl aukštų vietų“, – po nesėkmingai susiklosčiusios šuolių į aukštį rungties kvalifikacijos Europos lengvosios atletikos pirmenybėse Berlyne kalbėjo Adrijus Glebauskas.

Adrijus Glebauskas neperšoko 221 centimetro aukščio.<br>Facebook nuotr.
Adrijus Glebauskas neperšoko 221 centimetro aukščio.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

specialiai lrytas.lt iš Berlyno

Aug 9, 2018, 10:02 PM, atnaujinta Aug 9, 2018, 10:05 PM

23-ejų sportininkas kvalifikacijoje pirmais bandymais įveikė 211 ir 216 centimetrų aukštį, tačiau visus tris kartus nepavyko įveikti karties iškeltos į 221 centimetro aukštį.

A.Glebauskas atrankoje užėmė 20-ąją vietą.

Lengvaatletis prisipažino, kad tikėjosi kur kas geresnio rezultato: „Dėl 221 cm šuolių neįsivaizduoju... Galvojau, kad net ir nepadarius visko labai teisingai vis tiek peršoksiu. Šį sezoną mažiau 220 cm nešokau, tad tikėjausi, kad tikrai peršoksiu. Jaudulio didesnio nebuvo, kaip tik – gal mažesnis tarsi prieš kokį Lietuvos čempionatą. Galbūt tai pakišo koją. Jaučiausi gerai, turėjau bėdų su keliu, bet tai šiandien netrukdė.“

A.Glebausko geriausias sezono ir asmeninis rezultatas buvo pasiektas šių metų birželio mėnesį Izraelyje, kur pavyko įveikti 226 centimetrų aukštį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?