EUROLYGA 2023

Sutartos lenktynės? Pamatykite, kaip dviratininkas finiše laukė, kol jį aplenks

Baltarusijos sostinėje Minske savaitgalį vyko dviračių lenktynės „Grand Prix Minsk“, kuriose sulaukta neįtikėtinos situacijos: pergalę savo kišenėje turėjęs Lenkijos dviratininkas tiesiog laukė jį persekiojusio baltarusio, o kai šis pasivijo, leido šeimininkui nugalėti.

 Lenkijos dviratininkas galėjo būti pirmuoju lenktynių finiše, tačiau ilgai laukė jo besivejančio varžovo ir jam nusileido<br> facebook.com
 Lenkijos dviratininkas galėjo būti pirmuoju lenktynių finiše, tačiau ilgai laukė jo besivejančio varžovo ir jam nusileido<br> facebook.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2018, 10:58 AM, atnaujinta Aug 21, 2018, 1:06 PM

Likus keliems kilometrams iki lenktynių finišo be didesnių problemų pirmavo Lenkijos atstovas Marekas Rutkiewiczius iš komandos „Wibatech Merx 7R“. Tačiau netikėtai jis nutarė neminti pedalų, o tiesiog žvalgytis ir laukti nuo jo toli atsilikusio persekiotojo baltarusio Nikolajaus Šumovo iš „Minsk“ ekipos. Kai nelenktyniauji, žinoma, tave visada pasiveja – juk oponentas mina pedalus dvigubai greičiau.

Keista, bet lenktynių komentatoriui nepasirodė netikėta, jog lenkas akivaizdžiai baigė kovoti, tačiau džiaugėsi savo šalies sportininko pastangomis.

Kai baltarusis pasivijo lenką, jie abu ir vėl pradėjo iš visų jėgų minti pedalus, o finiše N.Šumovas be didesnio vargo aplenkė Lenkijos dviratininką ir finišavo pirmas. Žiūrovai džiūgavo pamatę savo šalies atstovo laimėjimą.

Ne vienas, kas stebėjo ir matė tą lenktynių pabaigą vaizdo įraše, jas pavadino, švelniai tariant, keistomis, o rimtesni komentatoriai tikino, kad tai yra aiškiai sutartos lenktynės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.