EUROLYGA 2023

Čečėnijos vadovas R. Kadyrovas dovanojo kovotojui Habibui prabangų automobilį

Rusijos regiono Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas padovanojo mišrių kovos menų (MMA) lengvojo svorio UFC pasaulio čempionui dagestaniečiui Habibui Nurmagomedovui prabangų automobilį „Mercedes“ W222. Apie tai skelbia portalas Prosports.kz., remdamasis kito kovotojo Šamilio Zavurovo informacija.

 Instagram nuotr.
 Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2018, 6:08 PM, atnaujinta Oct 12, 2018, 7:23 PM

„Štai tokią dovaną gavo H.Nurmagomedovas nuo brolio R.Kadyrovo. O pats didžiausias malonumas buvo tai, kad jis (R.Kadyrovas) mus asmeniškai palydėjo iki sienos“, – prie „Instagram“ paskyroje publikuotos „Mercedes“ automobilio nuotraukos parašė Š.Zavurovas.

Spalio 11-ąją dieną H.Nurmagomedovas pagrasino pasitraukti iš UFC, jei organizacija diskvalifikuos jo draugą Zubairą Tuchuglovą, kuris Las Vegaso (JAV) narve užpuolė Conorą McGregorą.

Praėjusį savaitgalį Las Vegase vykusioje viso pasaulio dėmesį pritraukusioje dvikovoje H.Nurmagomedavas iš Rusijos smaugimo veiksmu nugalėjo kitą žvaigždę airį C.McGregorą.

Tačiau po pergalės H.Nurmagomedavas šoko iš narvo, puolė žiūrovus ir sukėlė muštynes. Kovotojas teigė, kad jį įžeidė C.McGregoro draugo Dillono Daniso įžeidinėjimai religiniu aspektu.

Tačiau D.Danisas atmetė tokius kaltinimus ir pareiškė, kad šiuos rasistinius šūkius galėjo ištarti patys H.Nurmagomedavo gerbėjai musulmonai, taip savotiškai ketindami pateisinti kovotojo veiksmus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.