EUROLYGA 2023

Dar ne pabaiga: H. Nurmagomedovo tėvas pateikė pasiūlymą C. McGregorui

Nors po amžiaus dvikovos tarp 30-ies airio Conoro McGregoro ir jo bendraažio dagestaniečio Habibo Nurmagomedovo kovotojai jau pasuko skirtingais keliais, viešumoje vis dar pasirodo viena ar kita įdomi detalė. 

 H.Nurmagomedovo tėvas pakvietė C.McGregorą atvykti į jų gimtinę.<br> Lrytas.lt montažas
 H.Nurmagomedovo tėvas pakvietė C.McGregorą atvykti į jų gimtinę.<br> Lrytas.lt montažas
 H.Nurmagomedovas nugalėjo C.McGregorą ketvirtajame raunde.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 H.Nurmagomedovas nugalėjo C.McGregorą ketvirtajame raunde.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 H.Nurmagomedovas gimtinėje buvo pasitikitas kaip didvyris.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 H.Nurmagomedovas gimtinėje buvo pasitikitas kaip didvyris.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 22, 2018, 2:07 PM, atnaujinta Oct 22, 2018, 2:14 PM

Habibo tėvas Abdulmanapas Nurmagomedovas neturėjo galimybės gyvai išvysti savo sūnaus varžovo, todėl pakvietė airį atvykti į Rusiją ir ten vyksiantį kovos menų turnyrą.

„Kviečiu atvykti pas mus į turnyrą C.McGregorą. Jau sakiau, kad jam atleidžiu už viską. Juk svarbu būti geraširdžiu“, – Rusijos žiniasklaidai pareiškė UFC čempiono H.Nurmagomedovo tėvas. 

Dar prieš ilgai lauktą kovą C.McGregoras negražiais žodžiais išplūdo ne tik Habibą, bet ir jo tėvą, kas turėjo labai supykdyti dagestaniečius. 

Tačiau praėjus kuriam laikui po to, kai Habibas užtikrintai sudorojo savo varžovą, Abdulamanapas teigė, kad atleidžia Conorui už visas blogybes.

Habibo tėvas apie tai, kad atleidžia airiui už visus blogus žodžius, pasisakė socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje, kelios dienos po sūnaus pergalės.

Dėl C.McGregoro įžeidinėjimų ne ką mažiau net ir po triumfo ringe piktinosi ir pats Habibas, kai dėl keisto požiūrio į jo kolegą bei jį patį, grasino palikti UFC organizaciją.

„Kodėl niekas nekalba apie mano gimtosios žemės, tautos, religijos, šeimos užgauliojimus?“ – tuomet socialiniame tinkle „Instagram“ klausė kovotojas.

Kol kas neaišku, kur ir su kuo toliau kovos C.McGregoras ar H.Nurmagomedovas, tačiau po jų kovos pasirodė intriguojančių žinių.

Habibas metė iššūkį 50 kovų per savo karjerą laimėjusiam ir nė vienos nesėkmės nepatyrusiam, karjerą baigusiam, tačiau įdomių sprendimų nevengiančiam 41-erių boksininkui Floydui Mayweatheriui.

Šis, rodos, ne tik priėmė kvietimą, bet dar ir pareiškė, kad suteiks galimybę revanšuotis Conorui, prieš kurį jau kovėsi 2017-aisiais ir nokautavo šį dešimtajame raunde.

Tačiau UFC prezidentas Dana White'as prieš kelias dienas pareiškė, kad kovinio sporto gerbėjams net neverta svajoti apie H.Nurmagomedovą su bokso pirštinėmis, mat jau yra numatytas kitas varžovas, su kuriuo UFC organizacijoje kausis dagestanietis.

Juo greičiausiai taps buvęs čempionas, tačiau titulą dėl traumos praradęs 34-erių amerikietis Tony Fergusonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.