EUROLYGA 2023

Norvegijos šuolininkas su slidėmis K. Gangnesas paskelbė apie karjeros pabaigą

Norvegijos šuolininkas su slidėmis Kennethas Gangnesas trečiadienį paskelbė, kad dėl nuolat kamuojančių traumų nusprendė pasitraukti iš sporto.

Norvegijos šuolininkas su slidėmis Kennethas Gangnesas trečiadienį paskelbė, kad dėl nuolat kamuojančių traumų nusprendė pasitraukti iš sporto. <br> Scanpix.com nuotr.
Norvegijos šuolininkas su slidėmis Kennethas Gangnesas trečiadienį paskelbė, kad dėl nuolat kamuojančių traumų nusprendė pasitraukti iš sporto. <br> Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2018, 4:29 PM, atnaujinta Dec 26, 2018, 4:37 PM

„Jaučiuosi sumišęs, skelbdamas apie pasitraukimą. Iš vienos pusės, jaučiu tam tikrą palengvėjimą, bet tuo pačiu sunku atsisakyti savo svajonių“, – savo pranešime skelbė sportininkas.

29-erių metų K. Gangnesas 2016 metų pasaulio čempionate Austrijoje iškovojo auksą komandų rungtyje ir sidabrą asmeninėse varžybose, o 2015-2016 metų pasaulio taurės galutinėje įskaitoje užėmė trečiąją vietą.

Prieš metus K. Gangnesas patyrė rimtą kelio traumą ir nuo to laiko varžybose nedalyvavo. Šių metų rudenį sportininkas patyrė šlaunies traumą, kuri galutinai nulėmė sprendimą baigti karjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.