EUROLYGA 2023

Elektrėnų „Žaibas“ laimėjo Lietuvos vandensvydžio čempionatą

Sekmadienį Elektrėnuose pasibaigusiame Lietuvos vandensvydžio čempionato finalo etape nugalėjo Elektrėnų „Žaibo“ klubas. Finalo kovos prasidėjo labai atkakliomis pirmosiomis rungtynėmis tarp daugkartinės šalies čempionės Vilniaus miesto sporto centro „Baltic Amadeus“ komandos ir Kauno plaukimo mokyklos ekipos. Po ketvirtajame kėlinyje įvykusio trilerio pergalę 7:6 iškovojo kauniečiai.

Lietuvos vandensvydžio čempionu tapo Elektrėnų „Žaibo“ klubas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Lietuvos vandensvydžio čempionu tapo Elektrėnų „Žaibo“ klubas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2019, 11:10 PM

Tuoj po jų baseiną užėmę pirmenybių lyderiai „Žaibo“ sportininkai įveikė Alytaus „SRC-Dzūkijos vandenį“ ir užsitikrino čempiono titulą – puikiai visą sezoną rungtyniavusi komanda tapo nebepavejama varžovams.

Šeštadienis prasidėjo Alytaus SRC „Dzūkijos vandenio“ ir VMSC „Baltic Amadeus“ komandų susitikimu. Dar neprasidėjus rungtynėms, atrodė, kad visos kortos vilniečių rankose.

Iš Alytaus komandos buvo pašalinti du žaidėjai, bet, panašu, kad tai tik užvedė dzūkus, kurie įveikė sostinės ekipą rezultatu 12:8.

Antrosiose dienos rungtynėse „Žaibas“ pratęsė savo dominavimą čempionate ir įveikė Kauno plaukimo mokyklos ekipą 15:9.

Sekmadienį Lietuvos čempionate sudėlioti visi taškai ant i.

„Dzūkijos vandenis“ iškovojo antrąją pergalę ture iš eilės. Dzūkai triumfavo susitikime su Kauno plaukimo mokyklos komanda ir šventė pergalę 7:6.

Paskutiniame čempionato susitikime susigrūmė praėjusių metų čempionė VMSC „Baltaic Amadeus“ komanda ir „Žaibas“. Elektrėnų klubas įrodė savo pranašumą 13:5 ir tapo naujuoju Lietuvos čempionu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.