EUROLYGA 2023

Abu Lietuvos rankininkai dėl traumų praleido Čempionų lygos rungtynes

Lietuvos rankininkai Aidenas Malašinskas iš Zaporižės „Motor“ ir Jonas Truchanovičius iš „Montpellier“ savaitgalį dėl traumų praleido Čempionų lygos antrojo turo rungtynes.

„Montpellier“ rankinio klubas laimėjo be Jono Truchanovičiaus. <br> Twitter nuotr.
„Montpellier“ rankinio klubas laimėjo be Jono Truchanovičiaus. <br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2019, 11:31 PM

A.Malašinskas su komanda keliavo į Lenkiją ir buvo registruotas, tačiau sekmadienį visą mačą su Kielcų „Vive“ klubu sėdėjo atsarginių suolo gale ir nenusivilko treniruočių kostiumo.

Lietuvio pagalba tikriausiai būtų pravertusi, bet vargu ar A.Malašinskas būtų išgelbėjęs Ukrainos čempionus. „Motor“ jau pirmosiomis minutėmis smarkiai atsiliko ir patyrė pralaimėjimą 26:33 (11:22). „Motor“ šį sezoną taškų dar neiškovojo.

Šeštadienį pirmąją pergalę pasiekė be traumuoto Jono Truchanovičiaus žaidžiantis „Montpellier“ klubas. Jis išvykoje po permainingos kovos nugalėjo Bresto „Miaškov“ komandą 27:25 (12:13).

J.Truchanovičius prieš pusantros savaitės patyrė šlaunies traumą. Nors savaitės pradžioje gydytojai atliko išsamų tyrimą, jie negalėjo tiksliai pasakyti, kiek laiko nežais Lietuvos rankininkas. Gali būti, kad jis į aikštę grįš po poros savaičių, tačiau taip pat gali būti, kad komanda turės jo laukti iki lapkričio mėnesio.

B grupėje per du turus dvi pergales iškovojo tik Čempionų lygos nugalėtojo vardą ginantis Skopjės „Vardar“. Po 3 taškus surinko „Kiel“ ir „Vive“, po 2 – „Montpellier“, Vespremo „Telekom“ ir „Porto“.

Silpnesniosios pakopos C grupėje taškų dar neiškovojo Gintaro Savukyno treniruojamas Ryhimiakio „Cocks“. Suomijos čempionai šeštadienį išvykoje beviltiškai nusileido Ispanijos vicečempionei „Bidasoa Irun“ komandai 19:34 (11:17).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.