EUROLYGA 2023

EHF taurės mače G. Babarskas nubaustas raudona kortele

„Chambery-Savoie“ rankininkams, tarp kurių yra Gerdas Babarskas, nepavyko patekti į EHF taurės grupių etapą. Sekmadienį „Chambery“ išvykoje laimėjo atsakomąsias trečiojo atrankos etapo rungtynes su „Aix en Provence“ klubu 23:19 (10:13), bet prieš savaitę „Aix“ nugalėjo truputį didesniu skirtumu 25:20.

Gerdas Babarskas po pertraukos vėl pakviestas į Lietuvos rinktinę.<br>LRF nuotr.
Gerdas Babarskas po pertraukos vėl pakviestas į Lietuvos rinktinę.<br>LRF nuotr.
 G.Babarskas ginasi<br>Twitter nuotr.
 G.Babarskas ginasi<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-11-24 22:32

G.Babarskas įmetė du įvarčius ir buvo nubaustas raudona kortele už tris 2 min. pašalinimus. Lietuvis aikštę priverstinai paliko 42-ąją min., bet jam skirta raudona kortelė pakeitė mačo eigą. Iki tol „Aix“ beveik visą laiką pirmavo, o po G.Babarsko pašalinimo šeimininkai padidino persvarą iki trijų įvarčių 18:15.

Tačiau antrojo kėlinio viduryje viskas apsivertė aukštyn kojomis ir „Chambery“ paskutinę 15 min. atkarpą laimėjo 8:1. Vis dėlto svečiams neužteko laiko, tad pagal dvejų rungtynių rezultatus Prancūzijos klubų dvikovos nugalėtoju buvo paskelbtas „Aix“ klubas.

„Chambery“ klubui patyrus nesėkmę, vyrų rankinio EHF taurės ir Iššūkio taurės turnyruose nebeliko nė vieno Lietuvos rankininko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.