EUROLYGA 2023

Lemiamoje olimpinės atrankos kovoje – labai apmaudi Lietuvos boksininko nesėkmė

Londone vykstančiame Tokijo olimpinių žaidynių atrankos turnyre per žingsnį nuo olimpinio kelialapio liko Lietuvos boksininkas Edgaras Skurdelis.

Edgaras Skurdelis<br>A.Pliadžio nuotr.
Edgaras Skurdelis<br>A.Pliadžio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2020, 10:47 PM

Svorio kategorijos iki 57 kg antroje kovoje E. Skurdelis susitiko su ketvirtuoju skirstytu azerbaidžaniečiu Tayfuru Alijevu.

Įpusėjus pirmam raundui, po susidūrimo galvomis, varžovas stipriai prakirto lietuviui antakį. Boksininką apžiūrėjusi medikė teisėjams pranešė, kad E. Skurdelis negali tęsti kovos dėl gilios žaizdos.

Kadangi ringo teisėjas nusprendė, kad antakis po susidūrimo galvomis prakirstas netyčia, teisėjai nugalėtoją turėjo paskelbti vos minutę ir 45 sekundes trukusios kovos.

Teisėjai įžvelgė T. Alijevo pranašumą ir įteikė jam kelialapį į Tokijo olimpines žaidynes.

Į ketvirtfinalį nepatekęs E. Skurdelis pasitraukė iš tolesnės kovos. Pirmame atrankos turnyro etape lietuvis 5:0 nugalėjo graiką Aleksejų Lagkazašvilį.

Pirmadienį vakare apie 23 val. Lietuvos laiku Vytautas Balsys svorio kategorijoje iki 75 kg turėjo susitikti su bulgaru Simeonu Chamovu, tačiau ši kova gali ir neįvykti, nes organizatoriai nutarė stabdyti turnyrą dėl koronaviruso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.