EUROLYGA 2023

Tragedija ledo ritulio pasaulyje – trylikamečio širdis ligoninėje teplakė kelias valandas

Pasaulio ledo ritulio bendruomenę sukrėtė siaubinga žinia. Treniruotės metu itin stiprų smegenų sutrenkimą patyrė ant ledo parkritęs 13-metis Henry Lentas, kuris buvo laikomas vienu perspektyviausiu savo amžiaus žaidėjų JAV.

Jaunasis ledo ritulininkas po patirtos šiurpios traumos ant ledo gulėjo be gyvybės ženklų ir netrukus buvo išvežtas į ligoninę, tačiau po kelių valandų jis mirė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Jaunasis ledo ritulininkas po patirtos šiurpios traumos ant ledo gulėjo be gyvybės ženklų ir netrukus buvo išvežtas į ligoninę, tačiau po kelių valandų jis mirė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2020, 5:17 PM

Montgomerio apygardos (JAV) jaunimo treniruočių centre sportavęs jaunasis ledo ritulininkas po patirtos šiurpios traumos ant ledo gulėjo be gyvybės ženklų ir netrukus buvo išvežtas į ligoninę, tačiau po kelių valandų jis mirė.

„Esame sukrėsti šios tragiško įvykio. Henry buvo mylimas ir gerbiamas komandos draugas. Reiškiame nuoširdžią užuojautą šeimai, šiuo metu Henry mūsų širdyse bei maldose“, – sakoma oficialiame pranešime, kurį išplatino treniruočių centro vadovybė.

Taip pat buvo sukurtas specialus paramos fondas, kuriame žmonės per kelias dienas mirusio jaunojo sportininko šeimai suaukojo daugiau nei 60 tūks. JAV dolerių.

„Mes renkame pinigus Henry Lento šeimai, tai buvo mylimas ledo ritulio bendruomenės narys, kuris paliko mus per anksti“, – rašoma paramos puslapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.