EUROLYGA 2023

Kitą savaitę startuos Baltijos ledo ritulio lyga

Šių metų lapkričio 27-29 dienomis startuos ilgai laukta Baltijos ledo ritulio lyga. Debiutiniame lygos sezone savo jėgas išbandys po dvi komandas iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

Kitą savaitę startuos Baltijos ledo ritulio lyga.<br>Hockey.lt nuotr.
Kitą savaitę startuos Baltijos ledo ritulio lyga.<br>Hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2020, 4:18 PM

Šeši Baltijos klubai savo kovas pradės dviejose grupėse po tris komandas. Šioms grupėms buvo skirti legendinių Lietuvos ir Latvijos ledo ritulininkų vardai: Tartu mieste komandos varžysis Sandžio Ozolinščio vardo grupėje, o Vilniuje grupė bus pavadinta Dariaus Kasparaičio garbei.

Kiekvienoje grupėje į kovas stos po tris komandas, kurios sieks iškovoti vietą finaliniame ketverte: dvi geriausios abejų grupių ekipos gruodžio 18-20 dienomis Latvijos Rėzeknės mieste kovos dėl inauguracinio Baltijos lygos turnyro nugalėtojų titulo.

Pirmiesiems Baltijos lygos čempionams bus įteiktas trofėjus bei medaliai, o taip pat individualūs apdovanojimai bus skirti geriausiam vartininkui, gynėjui, puolėjui ir viso turnyro MVP.

Mūsų šalies garbę šiame turnyre gins dvi stipriausios praėjusio sezono komandos – „Kaunas Hockey“ ir „Hockey Punks“. Vilniečiai sostinės „Pramogų“ arenoje priims tris lietuvius savo gretose turinčią „Liepaja“ komandą bei „Everest“ klubą iš Estijos. Tuo tarpu kauniečių laukia kelionė į Tartu ir dvikovos su „Tartu Valk 494“ (Estija) bei „HK Mogo“ klubais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.