EUROLYGA 2023

Rankininkas B. Petreikis tapo antrosios „Bundesliga“ vicečempionu

„N-Lubbecke“ komandai, kurioje žaidžia Lietuvos rinktinės rankininkas Benas Petreikis, nepavyko tapti antrosios Vokietijos „Bundesliga“ čempione. Tačiau ji pasiekė pagrindinį tikslą ir iškovojo kelialapį į pirmąją bundeslygą. Teisę kitą sezoną varžytis su stipriausiais Liubekės rankininkai užsitikrino šeštadienį laimėję paskutiniojo turo rungtynes.

„N-Lubbecke“.<br>„Twitter“ nuotr.
„N-Lubbecke“.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2021, 2:30 PM, atnaujinta Jun 27, 2021, 2:36 PM

Kova dėl dviejų kelialapių į pirmąją bundeslygą vyko labai atkakliai, o galutinėje lentelėje tris stipriausias komandas skyrė vos vienas taškas. Antrosios lygos čempionu tapęs „Hamburg“ ir „N-Lubbecke“ per 36 rungtynes surinko po 56 taškus, „Gummersbach“ – 55 taškus.

Paskutiniuose turuose nesėkmių neišvengė visi trys lyderiai. Vis dėlto finišo tiesiojoje „N-Lubbecke“ neklydo ir šeštadienį namie, palaikant 777 sirgaliams, įtikinamai nugalėjo vidutiniokę „Ferndorf“ komandą 33:27. B.Petreikis įvarčių neįmetė.

Ketvirtąją vietą užėmė Drezdeno „Elbflorenz“, kurioje žaidžia kitas lietuvis Mindaugas Dumčius. „Elbflorenz“ surinko 42 taškus ir smarkiai atsiliko nuo lyderių trijulės.

B.Petreikis turėtų kartu su „N-Lubbecke“ kilti į pirmąją bundeslygą. Lietuvis pernai su šiuo klubu sudarė dviejų sezonų sutartį. Šį sezoną jis žaidė 35 rungtynes, įmetė 56 įvarčius ir 2 kartus buvo pašalintas 2 min.

M.Dumčius žaidė visas 36 rungtynes, įmetė 130 įvarčių ir 9 kartus buvo pašalintas 2 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.