EUROLYGA 2023

Įspūdingai rungtyniaujantis C. Alcarazas pasiėmė atostogų – išsibraukė iš turnyro Romoje

Nuostabią sportinę formą demonstravęs Carlosas Alcarazas pasitraukė iš Romos „Masters“ serijos turnyro.

 C.Alcarazas.<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
 C.Alcarazas.<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2022, 7:52 PM, atnaujinta May 11, 2022, 12:50 PM

19-metis laimėjo 2 pastaruosius turnyrus, o „Madrid Open“ turnyre jaunajam talentui teko susigrumti su Rafaeliu Nadaliu, Novaku Džokavičiumi ir Aleksanderiu Zverevu, kad triumfuotų turnyre.

„Labai malonu įveikti šiuos žaidėjus. Nugalėti du geriausius žaidėjus istorijoje, o paskui A.Zverevą, pasaulio 3-ąją raketę. Jis yra puikus žaidėjas. Sakyčiau, tai pati geriausia savaitė mano gyvenime“, – įveikęs A.Zverevą „Madrid Open“ finale kalbėjo C.Alcarazas.

Tokie pasiekimai C.Alcarazą pakylėjo iki 6-osios pozicijos reitinge. Visgi, po didelio krūvio pastaruoju metu jaunasis tenisininkas nusprendė išsibraukti.

Prie sprendimo pasitraukti galėjo prisidėti ir mačo su R.Nadaliu metu patirta trauma. C.Alcarazas taško metu nesėkmingai pastatęs koją krito ant žemės ir susižeidė čiurną. Romoje ispanas būtų patekęs iškart į antrąjį ratą, kadangi yra reitinguotas tarp 8 pajėgiausių turnyro žaidėjų.

Deja, Romos organizatoriams ir teniso gerbėjams Romoje teks palaukti dar bent vienerius metus, kad pamatytų C.Alcarazą turnyre.

C.Alcarazas žaidžia nuostabų sezoną. 2022 metais pagal iškovotus taškus užima antrąją vietą, o triumfavo jau 4 turnyruose, 3 iš jų ant grunto dangos, būtent kurios žaidžiama ir Romoje.

Gegužės 22-ąją prasidės „Grand slam“ turnyras „Roland Garros“. Jau jame C.Alcarazas bus laikomas vienu pagrindinių favoritų jame triumfuoti.

„Man 19 metų, tai, manau, yra raktas į tai, kad galėčiau žaisti ilgas ir sunkias rungtynes iš eilės. Fiziškai jaučiuosi puikiai“, – kalbėjo ispanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.