EUROLYGA 2023

Mįslingas incidentas: Maskvoje peiliu užpultas Ukrainoje gimęs čiuožėjas

Maskvoje peiliu užpultas Ukrainoje gimęs dailiojo čiuožimo atstovas Danijilas Semko. Tačiau, pasak rusų žiniasklaidos, gydytojams iškvietus policiją, atletas pakeitė pirminius parodymus ir teigė susižeidęs pats.

D. Semko ir M. Ignatjeva.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D. Semko ir M. Ignatjeva.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2023, 3:14 PM

22 metų čiuožėjas yra gimęs Ukrainos mieste Odesoje, tačiau atstovauja Vengrijai.

Karjerą D.Semko pradėjo poroje su Ukrainos čiuožėjomis, o sulaukęs 16 metų tarptautinėse varžybose pasirodė su Vengrijos čiuožėja Villo Marton.

Pastaraisiais metais jis pakeitė partnerę, bet ir toliau atstovauja Vengrijai su ruse Marija Ignatjeva. Kartu su ja jis varžėsi ir pasaulio bei Europos pirmenybėse.

Rusijos sporto naujienų portalas championat.ru pranešė, kad D.Semko savaitgalį buvo užpultas ir sužeistas Maskvoje. Skelbiama, kad sportininkas buvo pristatytas į ligoninę, kur jam buvo suteikta medicininė pagalba.

Maskvos Botkino ligoninės medikai sportininkui diagnozavo durtinę žaizdą dešinėje šlaunyje.

Čiuožėjas pasakojo gydytojams, kad tankioje žmonių spūstyje buvo užpultas peiliu. D.Semko sakė, kad vyras išsitraukė iš krepšio aštrų daiktą, kaip manoma, peilį, dūrė sportininkui ir pabėgo.

Tačiau, kai gydytojai iškvietė policiją, D.Semko pakeitė savo pasakojimą ir tikino pareigūnus, kad į žmogų su krepšiu atsitrenkė pats. Dėl nežinomų priežasčių čiuožėjas nenorėjo, kad būtų pradėtas nusikaltimo tyrimas.

D.Semko pastaraisiais metais gyveno ir treniravosi Maskvoje, net ir po to, kai Rusija užpuolė Ukrainą ir ėmė bombarduoti jo gimtosios šalies miestus bei žudyti civilius žmones.

Tačiau skelbiama, jog netrukus po incidento su peiliu čiuožėjas iš Rusijos išvyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.