EUROLYGA 2023

Latvija Rygoje pasaulio ledo ritulio čempionate patyrė dar vieną pralaimėjimą

Suomijoje ir Latvijoje penktadienį startavo pasaulio ledo ritulio čempionatas, kuriame kaunasi 16 stipriausių planetos rinktinių. Šiose varžybose neliko rusų ir baltarusių komandų, kurios yra išbrauktos iš turnyro sąrašų dėl praėjusiais metais šių valstybių pradėto karo prieš Ukrainą.

 Slovakija įveikė Latvijos ledo ritulininkus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Slovakija įveikė Latvijos ledo ritulininkus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2023, 10:51 PM

Vienas iš turnyro rengėjų Latvija šeštadienį žaidė jau antrąjį savo B grupės mačą. Po siaubingo pralaimėjimo Kanadai 0:6, Rygos arenos sirgaliai tikėjosi, kad pamatys savo mėgstamos ekipos sėkmę.

Juolab, kad latviai žaidė su slovakais, kurie taip pat savo sąskaitoje turėjo nesėkmę. Tačiau šeimininkai patyrė ir antrąją nesėkmę 1:2 (0:1, 1:0, 0:1).

Slovakai pirmieji pelnė įvartį jau 44 mačo sekundę, o antrame kėlinyje Rodrigas Abolas išlygino rezultatą. Bet trečio kėlinio viduryje Marekas Hrivikas įmušė Slovakijai antrąjį įvartį.

Latviai dar likus žaisti pusantros minutės nutarė pakeisti vartininką žaidėju ir išlyginti rezultatą. Bet vaisių tai nedavė.

Suomijoje A grupės mače šeimininkai įveikė Vokietiją 4:3 (1:1, 2:2, 1:0). Lemiamas buvo Mikko Rantaneno įvartis likus žaisti 8 minutes.

Čempionato A grupėje žaidžia JAV, Švedija, Vokietija, Suomija, Danija, Prancūzija, Austrija ir Vengrija, o B grupėje – Kanada Čekija, Slovakija, Latvija, Šveicarija, Norvegija, Kazachstanas ir Slovėnija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.