EUROLYGA 2023

Buvęs Lietuvos teniso rinktinės narys prisipažino: dabar šis sportas yra tik pramoga

Savaitgalį „Baltic Tennis“ aikštyne Vilniuje vyko turnyrų platformos „Teniso namai“ organizuotas dienos dvejetų turnyras „Olybet Tennis Cup 2023“.

 Mantas Bugailiškis<br> V.Domkutės nuotr.
 Mantas Bugailiškis<br> V.Domkutės nuotr.
 Jevgenijus Tekutjev<br> V.Domkutės nuotr.
 Jevgenijus Tekutjev<br> V.Domkutės nuotr.
 Ovidijus Vilniškis<br> V.Domkutės nuotr.
 Ovidijus Vilniškis<br> V.Domkutės nuotr.
 Aleksejus Nikiforovas<br> V.Domkutės nuotr.
 Aleksejus Nikiforovas<br> V.Domkutės nuotr.
 Martynas Žalėnas<br> V.Domkutės nuotr.
 Martynas Žalėnas<br> V.Domkutės nuotr.
 Medaliai<br> V.Domkutės nuotr.
 Medaliai<br> V.Domkutės nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Oct 19, 2023, 12:11 PM, atnaujinta Oct 20, 2023, 3:05 PM

Stipriausios „Masters“ grupės čempionais tapo Karolis Kriščiūnas ir Adamas Veliamovičius, dramatiškame finale 6:4 1:6 10:8 įveikę Manto Bugailiškio ir Martyno Dovydo duetą.

27 metų amžiaus M. Bugailiškis savo laiku buvo vienas perspektyviausių jaunųjų šalies tenisininkų, 2013–2014 m. Daviso taurės varžybose Norvegijoje ir Portugalijoje vilkėjęs Lietuvos rinktinės aprangą. Vėliau sekė studijos JAV, po kurių tenisininkas pradėjo trenerio karjerą.

„Iš JAV grįžau nurimęs, minčių ar ambicijų tapti profesionaliu tenisininku jau nebeturėjau. Tačiau ir nutolti nuo sporto, kuriam atidaviau visą vaikystę ir dalį jaunystės, nesinorėjo. Todėl ir ėmiau dalintis išmoktais dalykais su kitais“, – kalbėjo M. Bugailiškis.

„Matyt šiek tiek ilgiuosi varžybų azarto, galimybės pasirungti, todėl ir išbėgu į kortus tokiuose turnyruose kaip šis.

Tiesiog tai ir pramoga, ir būdas pajudėti pačiam, ir galimybė pasidalinti gera nuotaika su partneriu bei senais pažįstamais.

Aišku, visada norisi nugalėti, tačiau, gaila, ne visada pavyksta. Kita vertus, jau praėjo tie laikai, kuomet pergalė buvo pats svarbiausias dalykas. Dabar gi daug svarbiau yra bendravimas, galimybė pasibūti su draugais“, – pasibaigus finalui šypsojosi tenisininkas.

„Top“ diviziono finale Aleksejus Nikiforovas ir Jevgenijus Tekutjevas 6:2 6:0 nepasigailėjo Jono Garšvos ir Jaroslavo Lučinskio dueto.

„Top Challenge“ divizione niekas neprilygo Ovidijui Vilniškiui ir Martynui Žalėnui. Finale jie 6:4 6:4 įveikė Miroslavą Jančų ir Žydrūną Lauryną.

„Teniso namai“ yra didžiausia jau 13 metų veikianti tenisininkų ir padelio žaidėjų interneto platforma ir turnyrų organizatorius. Projektas jungia beveik 6 tūkst. teniso ir padelio žaidėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.