EUROLYGA 2023

Lietuvos ledo ritulio rinktinės lapkritį Lenkijoje laukia „Baltic Challenge Cup“ turnyras

Lietuvos vyrų nacionalinės ledo ritulio rinktinės lapkritį laukia kasmetinės kovos „Baltic Challenge Cup“ turnyre. Šiais metais pirmenybes surengs Lenkija.

Lietuvos ir Lenkijos akistata.<br>Hockey.lt nuotr.
Lietuvos ir Lenkijos akistata.<br>Hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

hockey.lt

2023-10-25 20:02

Lapkričio 9–11 dienomis Lietuvos rinktinės laukia turnyras Sosnoveco mieste. Ten bus varžomasi jau tradiciniu tampančiame „Baltic Challenge Cup“ turnyre.

Kaip jau įprasta turnyre varžysis Lietuvos, Lenkijos, Estijos bei Latvijos antroji rinktinė. Pastarąjį kartą Kaune vykusiame turnyre nugalėtojų titulą iškovojo Lenkijos atstovai, kurie sieks apginti trofėjų savo namų arenoje.

Praėjusiais metais Lietuvos ir Lenkijos keliai susitiko pasaulio čempionato IA divizione. Ten užtikrintą pergalę šventę varžovai vėliau iškovojo ir kelialapį į elitinį pasaulio čempionato divizioną, o tuo tarpu lietuviams teko sugrįžti laipteliu žemiau į IB diviziono kovas, kuriose varžysis ir estai.

Priminsime, jog pasaulio vyrų ledo ritulio IB diviziono čempionatas šiemet bus surengtas Lietuvoje, Vilniuje „Avia Solutions Group“ arenoje. Balandžio 27 – gegužės 3 dienomis lietuviai kovos su Ukrainos, Kinijos, Estijos, Nyderlandų ir Ispanijos rinktinėmis.

„Baltic Challenge Cup“ turnyro tvarkaraštis:

Lapkričio 9 d. 19:30 val. Latvija – Lietuva

Lapkričio 10d. 16:30 val. Lietuva – Estija

Lapkričio 11d. 20:00 val. Lietuva – Lenkija

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.