EUROLYGA 2023

K. Antanavičius tęsia rezultatyvių rungtynių seriją Austrijos rankinio čempionate

Austrijos rankinio čempionate dar vienas rezultatyvias rungtynes sužaidė Karolis Antanavičius. Hardo „Alpla“ komandai atstovaujantis lietuvis susitikime su „Krems“ pelnė 5 įvarčius ir padėjo savo ekipai iškovoti įtikinamą pergalę svečiuose 37:29.

 K. Antanavičius<br>„Alpla“ klubo nuotr.
 K. Antanavičius<br>„Alpla“ klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2023, 4:47 PM

Per pastarąsias trejas Austrijos čempionato rungtynes K. Antanavičius vidutiniškai pelno po 6 įvarčius. Šį sezoną per 8 rungtynes lietuvis iš viso pelnė 31 įvartį ir „Alpla“ komandoje yra trečias pagal rezultatyvumą.

Per 8 rungtynes 13 taškų surinkę „Alpla“ rankininkai užima 2 vietą ir vos tašku atsilieka nuo pirmaujančio „Fuchse“ klubo.

Prancūzijos čempionate antrą pergalę iš eilės iškovojo „Aix“ ekipa su Gerdu Babarsku. „Aix“ rankininkai namuose po atkaklios kovos 35:32 palaužė „Limoges“ pasipriešinimą. Daugiausia gynyboje žaidžiantis G. Babarskas 3 kartus perėmė iš varžovų kamuolį, o puolime nepasižymėjo.

Per 8 turus 10 taškų iškovoję „Aix“ rankininkai pakilo į 5 vietą. Prancūzijos lygoje pirmauja visas aštuonias pergales iškovojusios „Paris Saint-Germain“ ir „Montpellier“ ekipos.

Vokietijos čempionate be sunkią kelio traumą gavusio Jono Truchanovičiaus likę „Stuttgart“ rankininkai susitikimą svečiuose su „Wetzlar“ baigė lygiosiomis 31:31. Per 11 rungtynių 7 taškus surinkęs „Stuttgart“ klubas dėl geresnio įvarčių santykio užima 13 vietą. Tačiau tiek pat taškų turi ir dar keturios komandos, užimančios 14–17 vietas.

Islandijos čempionate sėkmingas vartininko Viliaus Rašimo žaidimas neišgelbėjo nuo pralaimėjimo „Selfoss“ komandos. V. Rašimas atrėmė net 11-a metimų iš 31-o. Tačiau lygos autsaideris „Selfoss“ klubas namuose 26:30 pralaimėjo dviem laipteliais aukščiau esančiai „Stjarnan“ ekipai. Per 8 rungtynes tik 2 taškus iškovoję „Selfoss“ rankininkai yra paskutinėje 12 vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.