EUROLYGA 2023

Lietuvos mišrių kovos menų legenda S. Greičicho sugrįžta

Kovo 18 dieną Vilniuje, Avia Solutions Group arenoje, kovos menų gerbėjai turės išskirtinę galimybę išvysti Lietuvos mišrių kovos menų (MMA) legendą Sergėjų Greičicho.

 Lietuvos mišrių kovos menų legenda S. Greičicho sugrįžta<br> bushido.lt nuotr.
 Lietuvos mišrių kovos menų legenda S. Greičicho sugrįžta<br> bushido.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

bushido.lt

Jan 16, 2024, 11:02 AM

Sergėjus Greičicho yra ne vien kovotojas, jis yra kovos menų ikona, kurio vardas yra minimas tarp didžiausių pasaulio MMA legendų. Sergėjaus apdovanojimų, bei titulų sąrašas ypač įspūdingas: pasaulio pankrationo čempionas, Europos BJJ vicečempionas, triskart pasaulio sambo čempionas. 2005-iais metais pradėjęs profesionalaus kovotojo karjerą, šiandieną viena ryškiausių MMA Lietuvos žvaigždių gali pasidžiaugti įspūdingu profesionalių kovų rekordu – 25 pergalės ir 11 pralaimėjimų. Apie tokį turėtų kovų ir pergalių skaičių daugelis UFC kovotojų gali tik pasvajoti.

Prieš S. Greičicho talentą galvą lenkia ne tik Europos, bet ir Azijos MMA kovotojai. Legendinis lietuvis į savo pergalių sąrašą auksinėm raidėm įrašęs pergalę ir prieš nenugalimąjį Japonijos MMA SHOOTO čempioną Masahiro Oishi.

Po ilgos pertraukos S. Greičicho pagaliau sugrįžta į Avia Soliutions Group Areną, o jo sugrįžimas neabejotinai taps vienu ryškiausių metų sporto įvykių.

Nepraleisk progos tapti išskirtinio renginio istorijos dalimi š.m. kovo 16 dieną, Vilniuje „KOK WORLD SERIES / MMA BUSHIDO“ turnyre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.