EUROLYGA 2023

Tragedija „Australian Open“: per varžybas mirė žinomas žurnalistas, kuriam po dviejų savaičių būtų suėję 60 metų

Melburne (Australija) vykstančiame prestižiniame „Australian Open“ teniso turnyre – netekties jausmas. Netikėtai varžybų metu mirė žinomas teniso sporto žurnalistas britas 59 metų Mike‘as Dicksonas. Sausio 27-ąją jam butų sukakę 60 metų.

Mirė 59 metų Mike‘as Dicksonas 
Mirė 59 metų Mike‘as Dicksonas 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2024, 4:40 PM, atnaujinta Jan 17, 2024, 5:37 PM

Pradžioje apie kritetą rašęs „Daily Mail“ dienraščiui vyras galiausiai visą dėmesį skyrė tenisui ir su šia sporto šaka nesiskyrė 30 metų bei aplankė 52 pasaulio šalis. Velionis gyveno Vimbldone.

„Esame sugniuždyti. Mūsų nuostabus tėvas ir vyras šiandien sukniubęs mirė Melburne. 38-erius metus jis nušvietė viso pasaulio sporto įvykius ir įgyvendino savo svajonę. Jis buvo puikus vyras ir mums jo labai trūks“, – teigiama šeimos pranešime.

Tragišką žinią patvirtino ir patys „Australian Open“ atstovai: „Esame šokiruoti žinios apie mūsų ilgamečio kolegos ir bičiulio Mike‘o mirtį. Reiškiame užuojautą jo šeimai“.

Vienas iš sporto leidinių savininkų Lee Claytonas pagerbė M.Dicksoną sakydamas: „Dickas buvo viskas, ko reikia korespondentui – puikus naujienų ieškotojas, nuostabus rašytojas ir draugas daugeliui teniso pasaulio žmonių. Jis buvo žurnalistas milžinas.

59-erių M.Dicksonas kaip ir per pastaruosius 20 metų į Melburną atvyko rengti medžiagas apie „Australian Open“ turnyrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.