EUROLYGA 2023

R. Namajunas vėl sužibo: iškovojo pirmąją pergalę naujoje svorio kategorijoje

Lietuviškų šaknų turinti ir lietuvių kilmės kovotoja Rose Namajunas toliau tęsė kovas sau naujoje „flyweight“ (56 kg) svorio kategorijoje, kur sportininkė iškovojo pirmąją pergalę ir teisėjų sprendimu įveikė Brazilijos sportininkę Amanadą Ribas.

 Rose Namajunas<br> AP/SPO/Scanpix nuotr.
 Rose Namajunas<br> AP/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2024, 8:06 AM, atnaujinta Mar 24, 2024, 8:07 AM

Teisėjų sprendimu 49:46, 49:46, 48:47 R.Namajunas iškovojo pergalę ir nutraukė dviejų iš eilės pralaimėjimų seriją UFC varžybose.

„Labai smagu, kai pakelia tavo ranką ir tu esi nugalėtojas. Mes stengiamės negalvoti apie rezultatą ir bandome kontroliuoti tai, ką mes galime, bet aš turiu padėkoti Dievui už šį pasirodymą, nes jis duoda šansą kasdien man įkvėpti oro“, – po kovos sakė R.Namajunas.

R.Namajunas anksčiau buvo daugkartinė „strawweight“ (iki 52 kg) kategorijos čempionė, o jos perėjimas į kitą ir kiek aukštesnę svorio kategoriją nesusiklostė.

Sportininkė kitoje svorio kategorijoje patyrė du pralaimėjimus iš eilės, kuomet paskutinėje „strawweight“ kategorijos dvikovoje neapgynė titulo prieš JAV kovotoją Carlą Esparzą, o po to pirmoje savo „flyweight“ kovoje nusileido prancūzei Manon Fiorot.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.