EUROLYGA 2023

Pistoletą ir antrankius į futbolo aikštę pasiėmęs teisėjas norėjo suimti jį mušusį žaidėją

Per Brazilijos mėgėjų futbolo čempionato dvikovą aikštės arbitras Camilas Eustaquio de Souza nutarė pasišvaistyti ginklu, o vienos komandos žaidėją surakinti antrankiais. Tačiau jam to padaryti nepavyko ir už šį poelgį greičiausiai jis bus diskvalifikuotas iki sezono pabaigos.

 Futbolo teisėja yra ir policininkas ir jis turėjo ginklą bei antrankius.<br> youtube.com
 Futbolo teisėja yra ir policininkas ir jis turėjo ginklą bei antrankius.<br> youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2017, 6:21 PM, atnaujinta Jun 29, 2017, 6:51 PM

Per Brazilijos Passos mieste vykusias mėgėjų lygos rungtynes C.E de Souza skyrė 11 metrų baudinį, o su tuo nesutikęs varžovų ekipos žaidėjas puolė kumščiai arbitrą.

Teigiama, kad teisėjui buvo suduoti keli smūgiai į veidą. Neapsikentęs smurto, miesto policininku dirbantis C.E. de Souza nubėgo prie savo sportinės kuprinės ir išsitraukė tarnybinį ginklą bei antrankius bei suskubo atgal prie skriaudiko.

Jis norėjo suimti chuliganą, tačiau šis, pamatęs ginklą, suskubo papustyti padus ir, perlipęs tvorą, pabėgo. „Mano veiksmai nebuvo perdėti. Aš, kaip teisėjas, esu atsakingas už dvikovą ir privalau kontroliuoti jos eigą bei neleisti jokiems išsišokimams. Būdamas ne tik teisėju, bet ir policininku, aš supratau, kad privalau suimti įtariamąjį, nes jis sumušė mane kaip pilietį. Tai buvo mano pareiga ir aš ėmiausi visų veiksmų, kad sulaikyti nusikaltėlį“, – po incidento „The Mirros“ pasakojo policininkas-arbitras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.