EUROLYGA 2023

K. Bryantas priminė, kodėl yra nepalaužiamas žvėris

Kobe Bryantas yra plieninis krepšininkas. Jis tai ne kartą įrodė praeityje ir demonstruoja dabar, būdamas 36-erių. „Los Angeles Lakers“ ikona ne vieną kartą žaidė sužeistas, ko negalima būtų pasakyti apie daugelį kietųjų NBA vyrukų. K.Bryantas visuomet pasirengęs aukoti savo sveikatą dėl geresnio šanso laimėti net ir reguliariojo sezono rungtynes.

K.Bryantas gali žaisti ir sužeistas.<br>AP nuotr.
K.Bryantas gali žaisti ir sužeistas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2015, 9:58 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 7:12 AM

Jeigu ir buvo klausimų apie toleranciją skausmui, K.Bryantas atsakymą pateikė 2013 metų balandį, kai metė du baudos metimus, prieš tai trūkus jo Achilo sausgyslei.

Įprastai žaidėjai net nesusimąstytų apie rungtynių tesimą net ir čempionų vardą lemiančiame momente, bet tik ne K.Bryantas. Jam svarbiausia – pergalė ir nesvarbu, kokios ji svarbos.

Tai K.Bryantas priminė rungtynėse su „New Orleans Pelicans“, kai likus žaisti porą minučių iki trečiojo kėlinio pabaigos atliko dėjimą. Netrukus jis bėgo susiėmęs už dešiniojo peties ir buvo pakeistas. Trauma. „Lakers“ gerbėjai nesitikėjo daugiau pamatyti lyderio, nes jų ekipa vis dar rimtai atsilikinėjo nuo varžovų, bet K.Bryantas vėl žengė į aikštę. Ir iš to, kaip jis žaidė buvo aišku, kad „Lakers“ žvaigždė gali žaisti tik kairiąja ranka.

Tiesa, jo pasirodymas didelės reikšmės nedavė. „Pelicans“ laimėjo 96:80. K.Bryantas šiose rungtynėse pelnė 14 taškų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.