EUROLYGA 2023

Golfo žaidėjas savo mylimajai išmušė žemę iš po kojų

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2015, 9:15 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:26 AM

Profesionaliųjų golfo žaidėjų asociacijos (PGA) serijos turnyras Kalifornijoje buvo ypatingas Markui Hubbardui. Jis jautė didžiulį jaudulį, tačiau ne dėl žaidimo. Įvaręs kamuoliuką į 18-ąją duobutę jis pasipiršo savo mylimajai.

Du mėnesius rengtas planas buvo išpildytas, kai PGA leido didžiajame ekrane trumpam turnyro lentelę pakeisti klausimu, skirtu sportininko mylimąjai Meaghan McCurley. Poros šeimos nariai žinojo apie vaikino planus, tačiau mergina to nė nenutuokė.

Kai kamuoliukas atsidūrė duobutėje, o ekrane pasirodė klausimas: „Meaghan, ar tekėsi už manęs?“, 25-erių golfo žaidėjas priklaupė ant kelio su žiedu rankoje.

„Jos mama apie mano ketinimą sužinojo, kai paprašiau Meaghan tėvo jos rankos. Ji sugalvojo, kad būtų šaunu į piršlybas įtraukti golfą. Be to, mes kartu tiek ilgai, todėl norėjau, kad tai įvyktų kitaip, o ne tiesiog per vakarienę“, – pasakojo M.Hubbardas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.